MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Feralan, AK Parti Avanos Belediye Başkanlığı için başvuru yaptı

SİYASET 12.11.2018 - 17:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Feralan, AK Parti Avanos Belediye Başkanlığı için başvuru yaptı

AK Parti Avanos Belediye Başkanlığı için partisindeki görevinden istifa eden Serkan Feralan resmi başvurusunu yaptı.
  AK Parti Avanos Belediye Başkan aday adaylığı için bugün Avanos İlçe Başkanlığına resmi başvuruda bulunan Serkan Feralan yaptığı açıklamada, “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimleri için, Avanos Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatımızı, AK Parti Avanos ilçe başkanlığımıza yaptım.  Kuruluşundan bu yana gönül verdiğim her kademesinde gururla görev aldığım, AK Partimizin bir neferi olarak çıkmış olduğum bu yolda Rabbim hayırlara vesile kılsın.  Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah. Tevazulu olmayı ve insanların ihtiyaçlarını gidermede gayretli olmayı nasip eylesin.  Tüm teşkilatımıza ve dostlarıma teşekkür ediyor, destek ve dualarınızı bekliyorum” dedi.
AK Parti Avanos Belediye Başkanlığı için partisindeki görevinden istifa eden Serkan Feralan resmi başvurusunu yaptı.

 

AK Parti Avanos Belediye Başkan aday adaylığı için bugün Avanos İlçe Başkanlığına resmi başvuruda bulunan Serkan Feralan yaptığı açıklamada, “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimleri için, Avanos Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatımızı, AK Parti Avanos ilçe başkanlığımıza yaptım.  Kuruluşundan bu yana gönül verdiğim her kademesinde gururla görev aldığım, AK Partimizin bir neferi olarak çıkmış olduğum bu yolda Rabbim hayırlara vesile kılsın. 
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah. Tevazulu olmayı ve insanların ihtiyaçlarını gidermede gayretli olmayı nasip eylesin.  Tüm teşkilatımıza ve dostlarıma teşekkür ediyor, destek ve dualarınızı bekliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.