MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

FETÖ’cu Hesaplar Nevşehir'de AK Parti’yi Karıştırmaya Çalışıyor

GÜNCEL 25.06.2018 - 23:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

FETÖ’cu Hesaplar Nevşehir'de AK Parti’yi Karıştırmaya Çalışıyor

Nevşehir’de gerek 24 Haziran seçimleri öncesinde gerekse de seçimlerin ardından trol hesaplar tarafından AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı karıştırılmaya çalışılması dikkatlerden kaçmadı.
  Nevşehir’de özellikle 24 Haziran seçimleri kararı alınmasıyla birlikte FETÖ’cüler sosyal medyadan sahte hesaplar açarak AK Parti’yi karıştırmak için her türlü paylaşımlara yaparak dikkat çekmeye çalışmaları 24 Haziran seçimlerinin ardından da devam etmesi gözlerden kaçmıyor. Sözde kendilerini AK Parti’li bir hesap gibi tanıtan FETÖ’cüler ardından kendilerini takip edenlere inandırıcı gelmek için AK Parti İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığında görevli siyasiler önce ön plana çıkartıyor. Ardından ise sırf şirin gözükmek için ise AK Partilileri eleştiren yazılar paylaşmalara başlıyorlar. Sözde kendilerini vatan sever, AK Partili, milliyetçi olarak tanıtan bu hesaplar önce 24 Haziran seçimlerinin ardından AK Parti’yi yaptıkları paylaşımlarla acaba dedirtti ardından ise bir takım kişi veya kişilere deşifre olmamak amacıyla tabiri caizse yalakalık kokan paylaşımlarda bulundu.   Son olarak ise yine FETÖ’cü hesaplardan bazıları AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’a seçimlerin ardından paylaşımlarda bulunmaları ise dikkatlerden kaçmadı. Bugüne kadar olduğu gibi böl parçala yönet mantığıyla insanları birbirine düşürmeyi hedefleyen sözde vatanseverler ancak özlerinde vatan haini olan ve fake hesaplardan bir yer edinmeye çalışan “lobi, Atilla, meyit,nevsehirkulisi ve çeşitli fake hesaplar kendilerini deşifre etmeden uyum içerisinde paylaşımlarının da paralel olması FETÖ’cuların en büyük özelliklerinden birinin olmasını akıllara getiriyor.
Nevşehir’de gerek 24 Haziran seçimleri öncesinde gerekse de seçimlerin ardından trol hesaplar tarafından AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı karıştırılmaya çalışılması dikkatlerden kaçmadı.

 

Nevşehir’de özellikle 24 Haziran seçimleri kararı alınmasıyla birlikte FETÖ’cüler sosyal medyadan sahte hesaplar açarak AK Parti’yi karıştırmak için her türlü paylaşımlara yaparak dikkat çekmeye çalışmaları 24 Haziran seçimlerinin ardından da devam etmesi gözlerden kaçmıyor. Sözde kendilerini AK Parti’li bir hesap gibi tanıtan FETÖ’cüler ardından kendilerini takip edenlere inandırıcı gelmek için AK Parti İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığında görevli siyasiler önce ön plana çıkartıyor. Ardından ise sırf şirin gözükmek için ise AK Partilileri eleştiren yazılar paylaşmalara başlıyorlar. Sözde kendilerini vatan sever, AK Partili, milliyetçi olarak tanıtan bu hesaplar önce 24 Haziran seçimlerinin ardından AK Parti’yi yaptıkları paylaşımlarla acaba dedirtti ardından ise bir takım kişi veya kişilere deşifre olmamak amacıyla tabiri caizse yalakalık kokan paylaşımlarda bulundu.

 

Son olarak ise yine FETÖ’cü hesaplardan bazıları AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’a seçimlerin ardından paylaşımlarda bulunmaları ise dikkatlerden kaçmadı. Bugüne kadar olduğu gibi böl parçala yönet mantığıyla insanları birbirine düşürmeyi hedefleyen sözde vatanseverler ancak özlerinde vatan haini olan ve fake hesaplardan bir yer edinmeye çalışan “lobi, Atilla, meyit,nevsehirkulisi ve çeşitli fake hesaplar kendilerini deşifre etmeden uyum içerisinde paylaşımlarının da paralel olması FETÖ’cuların en büyük özelliklerinden birinin olmasını akıllara getiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.