Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Fetö'cü Polislerin Yurtdışı Seyahatleri Ortaya Çıktı

GÜNCEL 06.03.2017 - 22:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Fetö'cü Polislerin Yurtdışı Seyahatleri Ortaya Çıktı

FETÖ'nün polis ve işadamlarının Pensilvanya'yı kıble belledikleri ortaya çıktı.
FETÖ'nün polis ve işadamlarının Pensilvanya'yı kıble belledikleri ortaya çıktı.   Güvenlik birimleri yaptıkları çalışmalarda 2008 yılından bu yana Pensilvanya'da ikamet eden FETÖ ele başı Fethullah Gülen'i çok sayıdapolis ve işadamının ziyaret ettiğini belirledi.Pensilvanya'ya giden polislerin yurt dışına sadece Umre ziyareti için çıktıkları, çoğunlukla ikinci seyahatlerini ise ABD'ye yaptıkları görüldü.   AYNI OTELDE KALDILAR Yapılan çalışmada özellikle 2008 yılından sonra BD'ye gidenlerin sayısında önemli bir artışın olduğu görüldü. Çoğunluğunu polis-üst düzey bürokrat ve işadamlarından oluşan yolcuların ABD konsolosluklarına yaptıkları başvurularda da Pensilvanya'ya FETÖ ele başı Gülen'i ziyaret etmek için gittiklerini açık açık yazdı. ABD'de bu kişilere vize işlemlerinde büyük kolaylık sağladı.   Bu arada polislerin adresz olarak da Pensilvanya'da aynı oteli adres olarak bildirmeleri dikkat çekti.   İŞADAMLARI DA ÖRGÜTTEN Öte yandan çalışmada FETÖ bağlantılı çok sayıda işadamının da Pensilvanya'yı mesken tuttuğu ifade edildi.   İşadamlarının da FETÖ'nün faaliyet gösterdiği Türki Cumhuriyetleri ile Afrika ülkelerine ilk seyahatlerini yapmaları dikkat çekti. Raporda bu durum şöyle yer aldı: "Polislerin dışında çok sayıda orta ölçekli işadamı da Pensilvanya'ya gitmiş. Bunların durumları da polislerden farklı değil. Sadece FETÖ'nün faaliyette olduğu Trük Cumhuriyetleri ile Afrika ülkelerine seyehat etmişler."  
FETÖ'nün polis ve işadamlarının Pensilvanya'yı kıble belledikleri ortaya çıktı.

FETÖ'nün polis ve işadamlarının Pensilvanya'yı kıble belledikleri ortaya çıktı.

 

Güvenlik birimleri yaptıkları çalışmalarda 2008 yılından bu yana Pensilvanya'da ikamet eden FETÖ ele başı Fethullah Gülen'i çok sayıdapolis ve işadamının ziyaret ettiğini belirledi.Pensilvanya'ya giden polislerin yurt dışına sadece Umre ziyareti için çıktıkları, çoğunlukla ikinci seyahatlerini ise ABD'ye yaptıkları görüldü.

 

AYNI OTELDE KALDILAR

Yapılan çalışmada özellikle 2008 yılından sonra BD'ye gidenlerin sayısında önemli bir artışın olduğu görüldü. Çoğunluğunu polis-üst düzey bürokrat ve işadamlarından oluşan yolcuların ABD konsolosluklarına yaptıkları başvurularda da Pensilvanya'ya FETÖ ele başı Gülen'i ziyaret etmek için gittiklerini açık açık yazdı. ABD'de bu kişilere vize işlemlerinde büyük kolaylık sağladı.

 

Bu arada polislerin adresz olarak da Pensilvanya'da aynı oteli adres olarak bildirmeleri dikkat çekti.

 

İŞADAMLARI DA ÖRGÜTTEN

Öte yandan çalışmada FETÖ bağlantılı çok sayıda işadamının da Pensilvanya'yı mesken tuttuğu ifade edildi.

 

İşadamlarının da FETÖ'nün faaliyet gösterdiği Türki Cumhuriyetleri ile Afrika ülkelerine ilk seyahatlerini yapmaları dikkat çekti. Raporda bu durum şöyle yer aldı:

"Polislerin dışında çok sayıda orta ölçekli işadamı da Pensilvanya'ya gitmiş. Bunların durumları da polislerden farklı değil. Sadece FETÖ'nün faaliyette olduğu Trük Cumhuriyetleri ile Afrika ülkelerine seyehat etmişler."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.