Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

FETÖ'cüler Topunuz Birden Gelin !

NEVŞEHİR 15.07.2017 - 11:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

FETÖ'cüler Topunuz Birden Gelin !

Yaklaşık 2 yıldır FETÖ yapılanmasını Nevşehir’de deşifre eden ve onlarla tek başına savaşan Lale Haber ekibi, eğer 15 Temmuz darbesi gerçekleşse idi en büyük zararı gören bir haber sitesi olacaktı.
Yaklaşık 2 yıldır FETÖ yapılanmasını Nevşehir’de deşifre eden ve onlarla tek başına savaşan Lale Haber ekibi, eğer 15 Temmuz darbesi gerçekleşse idi en büyük zararı gören bir haber sitesi olacaktı.   FETÖ hainlerinin çevirdiği oyunları tek tek kamuoyuna ilan eden LALE HABER, gizli FETÖ sevenler tarafından her fırsatta sıkıştırılmaya zor durumda bırakılmaya kalkışılıyor.   Nevşehir’de pek çok kişi veya kuruluş FETÖ´nün maklubelerine kaşık sallayıp video kasetler ışığında ağlarlarken LALE HABER bu yapıya “PARALEL YAPI” diyerek onlarla mücadele ediyordu.   Şehrin pek çok önde geleninin eşleri “sohbetlere katılıp mütevveli abla” kategorisinde yer alırken, bazılarının da kahvaltılı sohbetlerde FETÖ yapısına maddi destek sağladığı şehir kamuoyunda açık seçik dile getirilen konuların başında geliyor.   FETÖ´den nemalanan ve şimdilerde “YAN CEMAAT, THE CEMAAT” hüviyeti ile gizli FETÖ severlik yapan nicesinin, LALE HABER’i kuyruk acıları gereği farklı bahanelerle köşeye sıkıştırmaya çalışmaları hayret ve ibretle takip ediliyor.   LALE HABER kamuoyu adına şehirde konuşulanları yeniden kamuoyuna soruyor;   -FETÖ´ tutuklularının ifadelerinde ismi geçen etkili isimler kimler?   -FETÖ tutukluları “gelip bizden birkaç defa oy istedi” diye isim verdiği isim kim veya kimler?   -FETÖ yapısına yaranmak ve onların sunduğu ikbalden faydalanmak için onların dergilerinde araya aracı koyarak yazı yazanlar kimler?   - Nevşehir Adliyesindeki FETÖ dosyalarını kapatmak için uğraşanlar kimler ? Para ve rant elde edenler kimler ?   - Nevşehir Adalet Sarayında halen FETÖ’cü var mı ? hakkında soruşturma açılmış çalışanlar neden halen en yetkili görevlerde tutuluyor ?   -FETÖ kahvaltılarında bulunanlar kimler ?     -FETÖ “mütevelli ablaları” kimler ?   -FETÖ siyasi ayakları Nevşehir’de varmı varsa neden hale temizlenmiyorlar FETÖ’nün Nevşehirdeki siyasi ayağını kim yada kimler koruyor ?   -FETÖ televizyonlarında boy gösterenler kimler?   -FETÖ ile ticari ilişkiler kuranlar kimler?   -Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesindeki FETÖ’cüler şimdi kim yada kimlerden medet umuyorlar. Halen orda bu melun yapının mensupları var mı ?  
Yaklaşık 2 yıldır FETÖ yapılanmasını Nevşehir’de deşifre eden ve onlarla tek başına savaşan Lale Haber ekibi, eğer 15 Temmuz darbesi gerçekleşse idi en büyük zararı gören bir haber sitesi olacaktı.

Yaklaşık 2 yıldır FETÖ yapılanmasını Nevşehir’de deşifre eden ve onlarla tek başına savaşan Lale Haber ekibi, eğer 15 Temmuz darbesi gerçekleşse idi en büyük zararı gören bir haber sitesi olacaktı.

 

FETÖ hainlerinin çevirdiği oyunları tek tek kamuoyuna ilan eden LALE HABER, gizli FETÖ sevenler tarafından her fırsatta sıkıştırılmaya zor durumda bırakılmaya kalkışılıyor.

 

Nevşehir’de pek çok kişi veya kuruluş FETÖ´nün maklubelerine kaşık sallayıp video kasetler ışığında ağlarlarken LALE HABER bu yapıya “PARALEL YAPI” diyerek onlarla mücadele ediyordu.

 

Şehrin pek çok önde geleninin eşleri “sohbetlere katılıp mütevveli abla” kategorisinde yer alırken, bazılarının da kahvaltılı sohbetlerde FETÖ yapısına maddi destek sağladığı şehir kamuoyunda açık seçik dile getirilen konuların başında geliyor.

 

FETÖ´den nemalanan ve şimdilerde “YAN CEMAAT, THE CEMAAT” hüviyeti ile gizli FETÖ severlik yapan nicesinin, LALE HABER’i kuyruk acıları gereği farklı bahanelerle köşeye sıkıştırmaya çalışmaları hayret ve ibretle takip ediliyor.

 

LALE HABER kamuoyu adına şehirde konuşulanları yeniden kamuoyuna soruyor;

 

-FETÖ´ tutuklularının ifadelerinde ismi geçen etkili isimler kimler?

 

-FETÖ tutukluları “gelip bizden birkaç defa oy istedi” diye isim verdiği isim kim veya kimler?

 

-FETÖ yapısına yaranmak ve onların sunduğu ikbalden faydalanmak için onların dergilerinde araya aracı koyarak yazı yazanlar kimler?

 

- Nevşehir Adliyesindeki FETÖ dosyalarını kapatmak için uğraşanlar kimler ? Para ve rant elde edenler kimler ?

 

- Nevşehir Adalet Sarayında halen FETÖ’cü var mı ? hakkında soruşturma açılmış çalışanlar neden halen en yetkili görevlerde tutuluyor ?

 

-FETÖ kahvaltılarında bulunanlar kimler ?

 

 

-FETÖ “mütevelli ablaları” kimler ?

 

-FETÖ siyasi ayakları Nevşehir’de varmı varsa neden hale temizlenmiyorlar FETÖ’nün Nevşehirdeki siyasi ayağını kim yada kimler koruyor ?

 

-FETÖ televizyonlarında boy gösterenler kimler?

 

-FETÖ ile ticari ilişkiler kuranlar kimler?

 

-Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesindeki FETÖ’cüler şimdi kim yada kimlerden medet umuyorlar. Halen orda bu melun yapının mensupları var mı ?

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.