Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

FETÖ’cülerin Cüreti MHP’yi isyan ettirdi

GÜNCEL 22.02.2017 - 15:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

FETÖ’cülerin Cüreti MHP’yi isyan ettirdi

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, FETÖ’cü cuntacıların duruşmalarda söyledikleri 'Hiçbir şeyden korkmuyorum, darbe yaptım, cezası idam bile olsa canım yanmaz' sözlerine isyan etti.
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, FETÖ’cü cuntacıların duruşmalarda söyledikleri "Hiçbir şeyden korkmuyorum, darbe yaptım, cezası idam bile olsa canım yanmaz" sözlerine isyan etti.   Akçay, "Hiçbir utanma ve pişmanlık işareti göstermeyen bu ifadelerle âdeta Türkiye Cumhuriyeti'ne ve Türk milletine meydan okunmaktadır, lanetliyoruz" dedi.     LANETLİYORUM Erkan Akçay, FETÖ ve PDY soruşturması kapsamında Muğla ve Ankara'da davalar görülmeye başlandığını anımsattı.  Darbeciler ve terör örgütü mensupları yargı önünde hesap vermeye başladıklarını ifade eden Akçay, konu ile ilgili şunları söyledi: "15 Temmuz gecesi Sayın Cumhurbaşkanına suikast için Marmaris'e giden darbeci hainlerin yargılanması kapsamında ibret verici ve tüyler ürpertici ifadeler kamuoyuna yansımıştır. Bir teröristin şu ifadelerine bakınız: "Hiçbir şeyden korkmuyorum, darbe yaptım, cezası idam bile olsa canım yanmaz." Hiçbir utanma ve pişmanlık işareti göstermeyen bu ifadelerle âdeta Türkiye Cumhuriyeti'ne ve Türk milletine meydan okunmaktadır, lanetliyoruz."     YARGIDAKİ VAHİM DURUM FETÖ-PYD'nin devlet içindeki örgütlenmesinin ürkütücü sonuçlara ulaştığının  Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun aldığı son kararları ile bir kez daha ortaya çıktığını söyleyen Akçay, 227 hâkim ve savcının daha ihraç edildiklerine dikkat çekti. Meslekten ihraç edilen hâkim ve savcı sayısı 3 bin 886'ya ulaştığını vurgulayan Akçay, "Bu rakamlar Türk yargısındaki terör örgütü yapılanmasının vahim boyutlarını ve adaletin kimlerle dolduğunu gözler önüne ibretle sermektedir. Bu çalışmaları, yargıdaki bu temizliği önemsiyoruz ve terör örgütünün adalet mekanizmasından bir an önce tamamen temizlenmesini bekliyor" dedi.
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, FETÖ’cü cuntacıların duruşmalarda söyledikleri 'Hiçbir şeyden korkmuyorum, darbe yaptım, cezası idam bile olsa canım yanmaz' sözlerine isyan etti.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, FETÖ’cü cuntacıların duruşmalarda söyledikleri "Hiçbir şeyden korkmuyorum, darbe yaptım, cezası idam bile olsa canım yanmaz" sözlerine isyan etti.

 

Akçay, "Hiçbir utanma ve pişmanlık işareti göstermeyen bu ifadelerle âdeta Türkiye Cumhuriyeti'ne ve Türk milletine meydan okunmaktadır, lanetliyoruz" dedi.

 

 

LANETLİYORUM

Erkan Akçay, FETÖ ve PDY soruşturması kapsamında Muğla ve Ankara'da davalar görülmeye başlandığını anımsattı.  Darbeciler ve terör örgütü mensupları yargı önünde hesap vermeye başladıklarını ifade eden Akçay, konu ile ilgili şunları söyledi:

"15 Temmuz gecesi Sayın Cumhurbaşkanına suikast için Marmaris'e giden darbeci hainlerin yargılanması kapsamında ibret verici ve tüyler ürpertici ifadeler kamuoyuna yansımıştır. Bir teröristin şu ifadelerine bakınız: "Hiçbir şeyden korkmuyorum, darbe yaptım, cezası idam bile olsa canım yanmaz." Hiçbir utanma ve pişmanlık işareti göstermeyen bu ifadelerle âdeta Türkiye Cumhuriyeti'ne ve Türk milletine meydan okunmaktadır, lanetliyoruz."

 

 

YARGIDAKİ VAHİM DURUM

FETÖ-PYD'nin devlet içindeki örgütlenmesinin ürkütücü sonuçlara ulaştığının  Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun aldığı son kararları ile bir kez daha ortaya çıktığını söyleyen Akçay, 227 hâkim ve savcının daha ihraç edildiklerine dikkat çekti. Meslekten ihraç edilen hâkim ve savcı sayısı 3 bin 886'ya ulaştığını vurgulayan Akçay, "Bu rakamlar Türk yargısındaki terör örgütü yapılanmasının vahim boyutlarını ve adaletin kimlerle dolduğunu gözler önüne ibretle sermektedir. Bu çalışmaları, yargıdaki bu temizliği önemsiyoruz ve terör örgütünün adalet mekanizmasından bir an önce tamamen temizlenmesini bekliyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.