Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

FETÖ’dan 37 kişiye yasal işlem yapıldı

ASAYİŞ 03.12.2018 - 21:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

FETÖ’dan 37 kişiye yasal işlem yapıldı

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından son bir hafta içerisinde FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında 37 kişiye yasal işlem yapıldı.
  Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 37 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden 7 şahıs mahkeme tarafından denetimlik serbestlik kararı, 1 şüpheli savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılırken 1 şüpheli ise tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.   Gözaltına alınan 27 şüpheli emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakılırken 1 şüpheliyi ise arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.
Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından son bir hafta içerisinde FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında 37 kişiye yasal işlem yapıldı.

 

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 37 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden 7 şahıs mahkeme tarafından denetimlik serbestlik kararı, 1 şüpheli savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılırken 1 şüpheli ise tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

 

Gözaltına alınan 27 şüpheli emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakılırken 1 şüpheliyi ise arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.