MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

FETÖ'den Kaymakama Tehdit !

GÜNCEL 22.10.2016 - 19:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

FETÖ'den Kaymakama Tehdit !

15 Temmuz darbe girişimine yönelik sürdürülen soruşturmada FETÖ'nün, kamuda yükselme işlemlerinde örgütün yayın organlarını aktif olarak kullandığı tespit edildi.
15 Temmuz darbe girişimine yönelik sürdürülen soruşturmada FETÖ'nün, kamuda yükselme işlemlerinde örgütün yayın organlarını aktif olarak kullandığı tespit edildi.       Buna göre, kendilerine biat etmeyen kamu görevlileri hakkında olumsuz, biat edenler için ise olumlu haber yayınlanıyor. Olumlu haber yayınlanan bürokratlar terfi ettirilirken, olumsuz haber yayınlanan bürokratlar ise ya görevden alınıyor ya da başka ile tayin ediliyor.       FETÖ'nün terfi ve görevden alma uygulamalarına yönelik ayrıntıları Türkiye'nin çeşitli illerinde kaymakamlık yapan S.O. isimli bürokrat açıkladı.       Cumhuriyet Savcılığı'na verdiği ifadede, FETÖ'nün Ardahan ilinde kaymakamlık yaptığı dönemde kendisi ile temas kurduğunu hatırlatan S.O., il imamlarının kendilerine biat etmeleri konusunda dolaylı olarak uyarıda bulunduğu bildirdi. S.O. bir örgüt abisinin, "Ekrem Dumanlı sizinle ilgili haber yapsın siz de Vali olun yoksa hakkında karalama kampanyası yapacağız" dediğini bildirdi.       Kaymakam S.O. bu ve buna benzer bir çok tehdit niteliğinde uyarı aldığını ancak kendisinin örgüte biat etmediğini söyledi. Kaymakam S.O., bu gelişme üzerine tayininin çıktığını ve yapının kendisi hakkında karalama kampanyası başlattığını öne sürdü. Kaymakam, görev yaptığı il ve ilçelerde, kamu görevlilerinin paralel yapıya bir çok arsa ve arazi tahsis ettiğini de kaydetti.     Kaynak : Avaztürk
15 Temmuz darbe girişimine yönelik sürdürülen soruşturmada FETÖ'nün, kamuda yükselme işlemlerinde örgütün yayın organlarını aktif olarak kullandığı tespit edildi.

15 Temmuz darbe girişimine yönelik sürdürülen soruşturmada FETÖ'nün, kamuda yükselme işlemlerinde örgütün yayın organlarını aktif olarak kullandığı tespit edildi.

 

 

 

Buna göre, kendilerine biat etmeyen kamu görevlileri hakkında olumsuz, biat edenler için ise olumlu haber yayınlanıyor. Olumlu haber yayınlanan bürokratlar terfi ettirilirken, olumsuz haber yayınlanan bürokratlar ise ya görevden alınıyor ya da başka ile tayin ediliyor.

 

 

 

FETÖ'nün terfi ve görevden alma uygulamalarına yönelik ayrıntıları Türkiye'nin çeşitli illerinde kaymakamlık yapan S.O. isimli bürokrat açıkladı.

 

 

 

Cumhuriyet Savcılığı'na verdiği ifadede, FETÖ'nün Ardahan ilinde kaymakamlık yaptığı dönemde kendisi ile temas kurduğunu hatırlatan S.O., il imamlarının kendilerine biat etmeleri konusunda dolaylı olarak uyarıda bulunduğu bildirdi. S.O. bir örgüt abisinin, "Ekrem Dumanlı sizinle ilgili haber yapsın siz de Vali olun yoksa hakkında karalama kampanyası yapacağız" dediğini bildirdi.

 

 

 

Kaymakam S.O. bu ve buna benzer bir çok tehdit niteliğinde uyarı aldığını ancak kendisinin örgüte biat etmediğini söyledi. Kaymakam S.O., bu gelişme üzerine tayininin çıktığını ve yapının kendisi hakkında karalama kampanyası başlattığını öne sürdü. Kaymakam, görev yaptığı il ve ilçelerde, kamu görevlilerinin paralel yapıya bir çok arsa ve arazi tahsis ettiğini de kaydetti.

 

 

Kaynak : Avaztürk

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.