Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

FETÖ Elebaşını Titreten Görüşme

TÜRKİYE GÜNDEMİ 30.03.2017 - 15:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

FETÖ Elebaşını Titreten Görüşme

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Dışişleri Bakanı Tillerson'ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Dışişleri Bakanı Tillerson'ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.   Terörle mücadelede kararlılığın vurgulandığı görüşmede, FETÖ'nün elebaşının iadesiyle ilgili süreç ve örgüt mensuplarının ABD'deki faaliyetlerinin önlenmesi konuları ele alındı.     Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleştirilen kabul, 2 saat 10 dakika sürdü.   ORTAK ADIMLAR ELE ALINDI Kabulde, Suriye ve Irak'ta başta DEAŞ olmak üzere terör örgütleriyle mücadeleyi sürdürme kararlılığı vurgulanırken bu çerçevede ne gibi ortak adımlar atılabileceği ele alındı.   FETÖ ELEBAŞININ İADE SÜRECİ GÖRÜŞÜLDÜ Görüşmede, terör örgütü FETÖ'nün elebaşının iadesiyle ilgili süreç ve örgüt mensuplarının ABD'deki faaliyetlerinin önlenmesi konuları ele alındı.    
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Dışişleri Bakanı Tillerson'ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Dışişleri Bakanı Tillerson'ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

 

Terörle mücadelede kararlılığın vurgulandığı görüşmede, FETÖ'nün elebaşının iadesiyle ilgili süreç ve örgüt mensuplarının ABD'deki faaliyetlerinin önlenmesi konuları ele alındı.

 

 

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleştirilen kabul, 2 saat 10 dakika sürdü.

 

ORTAK ADIMLAR ELE ALINDI

Kabulde, Suriye ve Irak'ta başta DEAŞ olmak üzere terör örgütleriyle mücadeleyi sürdürme kararlılığı vurgulanırken bu çerçevede ne gibi ortak adımlar atılabileceği ele alındı.

 

FETÖ ELEBAŞININ İADE SÜRECİ GÖRÜŞÜLDÜ

Görüşmede, terör örgütü FETÖ'nün elebaşının iadesiyle ilgili süreç ve örgüt mensuplarının ABD'deki faaliyetlerinin önlenmesi konuları ele alındı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.