Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

FETÖ Elemanlarından AK Partili Vekillere Mahalle Baskısı

TÜRKİYE GÜNDEMİ 30.11.2016 - 13:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

FETÖ Elemanlarından AK Partili Vekillere Mahalle Baskısı

FETÖ elemanları AK Partili vekilleri adım adım izlemeye başladı.
FETÖ elemanları AK Partili vekilleri adım adım izlemeye başladı. Nevşehir ilinde AK Partili Vekillere böyle bir baskı ve çalışma var mı bilinmez ama bir çok ilde mahalle baskılar olduğu öğrenildi.    Seçim bölgelerinde çalışma yapan AK Partili milletvekilleri FETÖ soruşturmaları kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarından ihraç edilenler ile tutuklananların yakınlarının duygusal baskılarına maruz kaldı.     AYNI ÜSLUP AK Parti Gümüşhane Milletvekili Osman Akgül, FETÖ’cülerin anne baba ve çocukları tarafından adım adım izlendiklerini söyledi.   Özellikle kalabalık ortamlarda  FETÖ elemanlarının yakınlarının serzenişleri ile karşılaştıklarını anlatan Osman Akgül, şunları söyledi:   "Herkes evladının suçsuz olduğunu söylüyor. Kimi FETÖ ile ilişkisi varsa 'evlatlıktan reddederim' kimi 'analık-babalık hakkımı helal etme' diyor. Üzerimizde ciddi bir mahalle baskısı oluşturmaya çalışıyorlar."     YARGI BAĞIMSIZ FETÖ elemanlarının kamu kurum ve kuruluşlarından ihraç ve tutuklanmaları sürecinde titiz araştırma yapıldığını söyleyen Akgül, yargı bağımsızlığına dikkat çekti. Akgül, "Cezaevine konulan, ihraç edilen kişi suçsuzca yargı buna göre karar veriyor. Durduk yere mağdur edilen kimse yok. Olamaz da yargı işini titizlikle yapıyor" dedi.     TÜRKİYE BİTERSE UMUTLAR DA BİTER Osman Akgül, 15 Temmuz da Türkiye'nin büyük bir belayı savuşturduğunu söyledi. Vatandaşların parti ayrımı yapmadan ellerinde Türk bayraklarıyla sokaklara döküldüklerini, tankların önlerine yattıklarını anımsatan Akgül sözlerini şöyle tamamladı: "Kanımız pahasına canımız pahasına her şeyi göze alarak Tankların önüne yatarak, kurşuna kafa atarak, gökdelenden uçağa ıslık çalarak, meydan okuyarak bu darbe girişimine dur dedik. Büyük bir kazanım elde ettik. Birlik ve beraberliğimizi daim kılarsak bu ülke kalkınmasını daha hızlı tamamlayacak. Bu ülke sadece kendi bekası için kendi geleceği için mücadele etmeyecektir. Şuna inanıyorum ki dünyadaki bir buçuk milyon Müslüman ve mazlum kardeşimiz umutlarını Türkiye'ye bağlamışlardır. Çok iyi biliyorlar ki Türkiye biterse o mazlum milletlerde, mazlum milletlerde kalmaz."       Kaynak : Avaztürk
FETÖ elemanları AK Partili vekilleri adım adım izlemeye başladı.

FETÖ elemanları AK Partili vekilleri adım adım izlemeye başladı. Nevşehir ilinde AK Partili Vekillere böyle bir baskı ve çalışma var mı bilinmez ama bir çok ilde mahalle baskılar olduğu öğrenildi. 

 

Seçim bölgelerinde çalışma yapan AK Partili milletvekilleri FETÖ soruşturmaları kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarından ihraç edilenler ile tutuklananların yakınlarının duygusal baskılarına maruz kaldı.

 

 

AYNI ÜSLUP

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Osman Akgül, FETÖ’cülerin anne baba ve çocukları tarafından adım adım izlendiklerini söyledi.

 

Özellikle kalabalık ortamlarda  FETÖ elemanlarının yakınlarının serzenişleri ile karşılaştıklarını anlatan Osman Akgül, şunları söyledi:

 

"Herkes evladının suçsuz olduğunu söylüyor. Kimi FETÖ ile ilişkisi varsa 'evlatlıktan reddederim' kimi 'analık-babalık hakkımı helal etme' diyor. Üzerimizde ciddi bir mahalle baskısı oluşturmaya çalışıyorlar."

 

 

YARGI BAĞIMSIZ

FETÖ elemanlarının kamu kurum ve kuruluşlarından ihraç ve tutuklanmaları sürecinde titiz araştırma yapıldığını söyleyen Akgül, yargı bağımsızlığına dikkat çekti. Akgül, "Cezaevine konulan, ihraç edilen kişi suçsuzca yargı buna göre karar veriyor. Durduk yere mağdur edilen kimse yok. Olamaz da yargı işini titizlikle yapıyor" dedi.

 

 

TÜRKİYE BİTERSE UMUTLAR DA BİTER

Osman Akgül, 15 Temmuz da Türkiye'nin büyük bir belayı savuşturduğunu söyledi. Vatandaşların parti ayrımı yapmadan ellerinde Türk bayraklarıyla sokaklara döküldüklerini, tankların önlerine yattıklarını anımsatan Akgül sözlerini şöyle tamamladı:

"Kanımız pahasına canımız pahasına her şeyi göze alarak Tankların önüne yatarak, kurşuna kafa atarak, gökdelenden uçağa ıslık çalarak, meydan okuyarak bu darbe girişimine dur dedik. Büyük bir kazanım elde ettik. Birlik ve beraberliğimizi daim kılarsak bu ülke kalkınmasını daha hızlı tamamlayacak. Bu ülke sadece kendi bekası için kendi geleceği için mücadele etmeyecektir. Şuna inanıyorum ki dünyadaki bir buçuk milyon Müslüman ve mazlum kardeşimiz umutlarını Türkiye'ye bağlamışlardır. Çok iyi biliyorlar ki Türkiye biterse o mazlum milletlerde, mazlum milletlerde kalmaz."

 

 

 

Kaynak : Avaztürk

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.