MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

FETÖ’nün Abla Çalışma Sistemi Nasıldı ?

TÜRKİYE GÜNDEMİ 28.05.2017 - 12:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

FETÖ’nün Abla Çalışma Sistemi Nasıldı ?

15 Temmuz'da yapılan FETÖ/PYD ’nün darbe girişiminin ve darbe girişiminden sonra da destek vermeye devam eden örgütün ekonomik yapılanması olduğu iddia edilen 73 bin Ablası Olduğu Deşifre Edildi.
15 Temmuz'da yapılan FETÖ/PYD ’nün darbe girişiminin ve darbe girişiminden sonra da destek vermeye devam eden  örgütün ekonomik yapılanması olduğu iddia edilen 73 bin Ablası Olduğu Deşifre Edildi.    FETÖ’nün Kadın Yapılanmasında 73 bin Abla Görev Yapıyor. Kamufle Olmaları Daha Kolay Olduğu İçin, 15 Temmuz Sonrası Örgütün Para Trafiğini Onlar Üstlendi...   İnanılmaz rakamlara ulaşan ve makbuzsuz olarak HİMMET adı altında mütedeyyin vatandaşlardan toplanan paraların miktarının uçuk rakamlara ulaştığı hesabı kitabı sorulamayan paraların miktarı için henüz  kesin bir rakam ifade edilemediği  ifade edilirken  sistemde görev alan ablaların başları konumunda olan İmam ablaların aynı zamanda  örgüte bağlı kişilerin kimlerle evleneceğini dahi  organize ettiği açıklandı.     Kimin kimle evleneceği ablaların yetkisinde. Meslek gruplarına ayrılan kozmik ablaların yetkileri içinde örgütsel faaliyetlerin aksatılmaması için çocuk yapıp yapmayacağı da yetkileri dahilinde .FETÖ /PYD Yönetimi Altında Ablalarının toplanan paraların dikkat çekmeden aktarılması amacıyla yurt içinde ve dışında  YÜZLERCE İŞ YERİ kurduğu belirlendi.    İşyerleriyle birlikte  Kadın Dernekleri ve Kermesler Kanalıyla Örgüte Para Toplayan FETÖ Ablalarının bir kısmının kamu kurumlarında da faaliyet gösterdikleri  belirlenirken öte yandan  Açtıkları İşyerlerine Müşteri Gibi Gelen Ablalar, Topladıkları Ya da Kendilerine Düşen Himmet Miktarını Buradaki Dükkân Sahibi Ablaya Teslim Ettiği ve organize olarak paraların ABD ye ulaştırıldığı öğrenildi.   Dikkat Çekmemek İçin Bu Yolu Seçen Ablaların insanları köleleştirmek için Türkiye Genelinde Yüzlerce İşyeri Açtıkları Kaydedildi.  
15 Temmuz'da yapılan FETÖ/PYD ’nün darbe girişiminin ve darbe girişiminden sonra da destek vermeye devam eden örgütün ekonomik yapılanması olduğu iddia edilen 73 bin Ablası Olduğu Deşifre Edildi.

15 Temmuz'da yapılan FETÖ/PYD ’nün darbe girişiminin ve darbe girişiminden sonra da destek vermeye devam eden  örgütün ekonomik yapılanması olduğu iddia edilen 73 bin Ablası Olduğu Deşifre Edildi. 

 

FETÖ’nün Kadın Yapılanmasında 73 bin Abla Görev Yapıyor. Kamufle Olmaları Daha Kolay Olduğu İçin, 15 Temmuz Sonrası Örgütün Para Trafiğini Onlar Üstlendi...

 

İnanılmaz rakamlara ulaşan ve makbuzsuz olarak HİMMET adı altında mütedeyyin vatandaşlardan toplanan paraların miktarının uçuk rakamlara ulaştığı hesabı kitabı sorulamayan paraların miktarı için henüz  kesin bir rakam ifade edilemediği  ifade edilirken  sistemde görev alan ablaların başları konumunda olan İmam ablaların aynı zamanda  örgüte bağlı kişilerin kimlerle evleneceğini dahi  organize ettiği açıklandı.  

 

Kimin kimle evleneceği ablaların yetkisinde. Meslek gruplarına ayrılan kozmik ablaların yetkileri içinde örgütsel faaliyetlerin aksatılmaması için çocuk yapıp yapmayacağı da yetkileri dahilinde .FETÖ /PYD Yönetimi Altında Ablalarının toplanan paraların dikkat çekmeden aktarılması amacıyla yurt içinde ve dışında  YÜZLERCE İŞ YERİ kurduğu belirlendi. 

 

İşyerleriyle birlikte  Kadın Dernekleri ve Kermesler Kanalıyla Örgüte Para Toplayan FETÖ Ablalarının bir kısmının kamu kurumlarında da faaliyet gösterdikleri  belirlenirken öte yandan  Açtıkları İşyerlerine Müşteri Gibi Gelen Ablalar, Topladıkları Ya da Kendilerine Düşen Himmet Miktarını Buradaki Dükkân Sahibi Ablaya Teslim Ettiği ve organize olarak paraların ABD ye ulaştırıldığı öğrenildi.

 


Dikkat Çekmemek İçin Bu Yolu Seçen Ablaların insanları köleleştirmek için Türkiye Genelinde Yüzlerce İşyeri Açtıkları Kaydedildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.