Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

FETÖ'nun Referandum Oyununu Nevşehirli Avukat Bozdu

TÜRKİYE GÜNDEMİ 06.03.2017 - 16:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

FETÖ'nun Referandum Oyununu Nevşehirli Avukat Bozdu

Nevşehir'in Gülşehir ilçesi nüfusuna kayıtlı olan ve Torbalı AK Parti SKM Başkanı Oğuzhan Çelik, FETÖ terör örgütünün vatandaşlara mektup göndererek referandum öncesi olumsuz algı yaratmaya çalıştığını söyledi
Nevşehir'in Gülşehir ilçe nüfusuna kayıtlı olan ve Torbalı AK Parti SKM Başkanı Oğuzhan Çelik, FETÖ terör örgütünün vatandaşlara mektup göndererek referandum öncesi olumsuz algı yaratmaya çalıştığını söyledi. Vatandaşın dikkatli olmasını isteyen Çelik, olayın resmi makamlara iletildiği bilgisi verdi   Seçim dönemlerinde vatandaşın kafasını karıştırmaya yönelik oynanan bir takım oyunlar 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin oylanacağı 16 Nisan referandumu öncesinde de ortaya çıkmaya başladı. Hemen hemen her görüşteki seçmene yönelik farklı senaryolarla ortaya çıkan sahtekârlıkların bu defaki hedefi referandumda sandık başına gidecek vatandaşlar oldu. AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Oğuzhan Çelik, Torbalı başta olmak üzere birçok bölgede vatandaşlara mektup gönderilerek referandum sürecinde olumsuz algı yaratılmaya çalışıldığını söyledi. Vatandaşların dikkatli olmasını isteyen Çelik, “Olayın planlı ve FETÖ örgütü organizasyonu olduğu tespit edilmiştir” dedi.      MEKTUPLU YANILTMA Bir yandan halk oylaması öncesi yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren AK Parti İlçe SKM Başkanı Avukat Oğuzhan Çelik, bir yandan da seçmeni yanıltmaya yönelik aldatmaların önüne geçmeye çalışıyor. Önceki gün yazılı bir açıklama yapan Çelik, oldukça ilginç bilgiler paylaştı. Çelik,  “Torbalı bölgesi ve ülkemiz genelinde vatandaşlarımıza mektuplar yazılarak vatandaşlarımızın iradesi yönlendirilmeye çalışılmaktadır. Bu mektuplarda gönderen isim ve adreslerinin gerçek olmadığı tespit edilmiştir. Mektuplarda insanımızın duyguları istismar edilmekte ve şehit yakını olduğu söylemiyle referandum sürecinde olumsuz algı yaratılmaya çalışılmaktadır. Vatandaşlarımızdan gelen şikâyetler üzerine olay resmi makamlara intikal etmiş olup, olayın planlı ve FETÖ örgütü organizasyonu olduğu tespit edilmiştir. Halkımızın terör örgütünün bu tür faaliyetleri hususunda şikâyetlerini kolluk birimlerine iletmelerini rica ederiz” dedi.     ÇARPITMAYA İZİN VERMEMELİYİZ Torbalı SKM olarak halk oylaması öncesi değişikliğin vatandaşa en doğru şekilde anlatılması için çaba gösterdiklerini söyleyen Oğuzhan  Çelik, “Seçime yaklaşık 40 günümüz var. Ülkemizin geleceği için çok çalışmamız gerekiyor. Anayasa maddeleri muhalefet tarafından bilinçli olarak çarpıtılmaya çalışıyor. Buna izin vermeyelim doğrusunu anlatalım. Unutmayalım ki demokraside milletimiz her şeyin üzerindedir. Bu, bugünde yarında aynı olacaktır. Oluşturulmak istenen kafa karışıklığına izin vermeyelim” dedi.
Nevşehir'in Gülşehir ilçesi nüfusuna kayıtlı olan ve Torbalı AK Parti SKM Başkanı Oğuzhan Çelik, FETÖ terör örgütünün vatandaşlara mektup göndererek referandum öncesi olumsuz algı yaratmaya çalıştığını söyledi

Nevşehir'in Gülşehir ilçe nüfusuna kayıtlı olan ve Torbalı AK Parti SKM Başkanı Oğuzhan Çelik, FETÖ terör örgütünün vatandaşlara mektup göndererek referandum öncesi olumsuz algı yaratmaya çalıştığını söyledi. Vatandaşın dikkatli olmasını isteyen Çelik, olayın resmi makamlara iletildiği bilgisi verdi

 

Seçim dönemlerinde vatandaşın kafasını karıştırmaya yönelik oynanan bir takım oyunlar 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin oylanacağı 16 Nisan referandumu öncesinde de ortaya çıkmaya başladı. Hemen hemen her görüşteki seçmene yönelik farklı senaryolarla ortaya çıkan sahtekârlıkların bu defaki hedefi referandumda sandık başına gidecek vatandaşlar oldu. AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Oğuzhan Çelik, Torbalı başta olmak üzere birçok bölgede vatandaşlara mektup gönderilerek referandum sürecinde olumsuz algı yaratılmaya çalışıldığını söyledi. Vatandaşların dikkatli olmasını isteyen Çelik, “Olayın planlı ve FETÖ örgütü organizasyonu olduğu tespit edilmiştir” dedi.

 

 

 MEKTUPLU YANILTMA

Bir yandan halk oylaması öncesi yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren AK Parti İlçe SKM Başkanı Avukat Oğuzhan Çelik, bir yandan da seçmeni yanıltmaya yönelik aldatmaların önüne geçmeye çalışıyor. Önceki gün yazılı bir açıklama yapan Çelik, oldukça ilginç bilgiler paylaştı. Çelik,  “Torbalı bölgesi ve ülkemiz genelinde vatandaşlarımıza mektuplar yazılarak vatandaşlarımızın iradesi yönlendirilmeye çalışılmaktadır. Bu mektuplarda gönderen isim ve adreslerinin gerçek olmadığı tespit edilmiştir. Mektuplarda insanımızın duyguları istismar edilmekte ve şehit yakını olduğu söylemiyle referandum sürecinde olumsuz algı yaratılmaya çalışılmaktadır. Vatandaşlarımızdan gelen şikâyetler üzerine olay resmi makamlara intikal etmiş olup, olayın planlı ve FETÖ örgütü organizasyonu olduğu tespit edilmiştir. Halkımızın terör örgütünün bu tür faaliyetleri hususunda şikâyetlerini kolluk birimlerine iletmelerini rica ederiz” dedi.

 

 

ÇARPITMAYA İZİN VERMEMELİYİZ

Torbalı SKM olarak halk oylaması öncesi değişikliğin vatandaşa en doğru şekilde anlatılması için çaba gösterdiklerini söyleyen Oğuzhan  Çelik, “Seçime yaklaşık 40 günümüz var. Ülkemizin geleceği için çok çalışmamız gerekiyor. Anayasa maddeleri muhalefet tarafından bilinçli olarak çarpıtılmaya çalışıyor. Buna izin vermeyelim doğrusunu anlatalım. Unutmayalım ki demokraside milletimiz her şeyin üzerindedir. Bu, bugünde yarında aynı olacaktır. Oluşturulmak istenen kafa karışıklığına izin vermeyelim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.