Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

FETÖ Sanığı 'Evimde ki Dolarlar 'F' Serisi Değil'

GÜNCEL 23.08.2017 - 17:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

FETÖ Sanığı 'Evimde ki Dolarlar 'F' Serisi Değil'

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY Terör örgütü soruşturması kapsamında tutuklu sanık Nurettin Eğdemir hakim karşısına çıktı.
  Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY Terör örgütü soruşturması kapsamında tutuklu sanık Nurettin Eğdemir hakim karşısına çıktı.   FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilen Lara Koleji muhasebecisi Nurettin Eğdemir hakim karşısına çıktı. Eğdemir kendisinin sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilmesi talebinde bulundu.   “1 Dolarlar F Serisi Değil” Nevşehir 2.Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına SEGBİS sistemi ile savunma veren Nurettin Eğdemir evinde bulunan dört adet 1 dolarlar ile ilgili kendini savundu. Eğdemir, “ Evimde polis ekipleri tarafından dört adet 1 dolar bulundu. Bu dolarlar oğlumun sünnet düğünde dayısı tarafından takıldı. Dayımın vefatının ardından bu dolarları sakladım. Hiç biri dışarıda söylenen dolarlar gibi “F” serisi değildir. Benim evimde bulunan dolarlar araştırıldığı zaman 15 ila 17 yıl öncesinin dolarlarıdır. O yüzden dolarlar ile ilgili olarak yapılan suçlamaları kabul etmiyorum” dedi.   NEVSADER Derneği tarafından 17-25 Aralık tarihlerinde yapılan basın açıklamasına katıldığını da kabul eden Eğdemir, “ Bu NEVSADER derneğinin muhasebeciliğini yapıyordum. 17-25 Aralık tarihlerinde NEVSADER Başkanı tarafından bir basın açıklaması yapacağız senide yanımızda görmek istiyoruz demesinin ardından katıldım. Sonuçta ben bir muhasebeciyim ve onlar da benim müşterim. O yüzden yapılan basın açıklamasına katıldım” diye konuştu. 
Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY Terör örgütü soruşturması kapsamında tutuklu sanık Nurettin Eğdemir hakim karşısına çıktı.

 

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY Terör örgütü soruşturması kapsamında tutuklu sanık Nurettin Eğdemir hakim karşısına çıktı.

 

FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilen Lara Koleji muhasebecisi Nurettin Eğdemir hakim karşısına çıktı. Eğdemir kendisinin sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilmesi talebinde bulundu.

 

“1 Dolarlar F Serisi Değil”

Nevşehir 2.Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına SEGBİS sistemi ile savunma veren Nurettin Eğdemir evinde bulunan dört adet 1 dolarlar ile ilgili kendini savundu. Eğdemir, “ Evimde polis ekipleri tarafından dört adet 1 dolar bulundu. Bu dolarlar oğlumun sünnet düğünde dayısı tarafından takıldı. Dayımın vefatının ardından bu dolarları sakladım. Hiç biri dışarıda söylenen dolarlar gibi “F” serisi değildir. Benim evimde bulunan dolarlar araştırıldığı zaman 15 ila 17 yıl öncesinin dolarlarıdır. O yüzden dolarlar ile ilgili olarak yapılan suçlamaları kabul etmiyorum” dedi.

 

NEVSADER Derneği tarafından 17-25 Aralık tarihlerinde yapılan basın açıklamasına katıldığını da kabul eden Eğdemir, “ Bu NEVSADER derneğinin muhasebeciliğini yapıyordum. 17-25 Aralık tarihlerinde NEVSADER Başkanı tarafından bir basın açıklaması yapacağız senide yanımızda görmek istiyoruz demesinin ardından katıldım. Sonuçta ben bir muhasebeciyim ve onlar da benim müşterim. O yüzden yapılan basın açıklamasına katıldım” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.