MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

FETÖ Zanlısı, ' Bank Asya'ya Paraları Eşim Yatırdı '

GÜNCEL 20.09.2017 - 10:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

FETÖ Zanlısı, ' Bank Asya'ya Paraları Eşim Yatırdı '

Nevşehir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde Fethullaçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mahkemeleri devam ediyor.
  Nevşehir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde Fethullaçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mahkemeleri devam ediyor.   Nevşehir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkan tutuksuz sanık ev hanımı F.A. üzerine atılan suçlamaları kabul etmezken 2008 yılından sonra hiçbir toplantıya katılmadığını söyledi. Tutuksuz sanık F.A. mahkemede ki savunmasında, “ Eşim okulun Lara Koleji’nin ortaklarından biri olduğu için çocuklarım o okula gidiyordu. Zaten çocuklarımızın okul konusunda kararını eşim verirdi. Ben çocuklarımın veli toplantılarına bile katılmadım” dedi.   Bank Asya’ya yatırılan paraları eşim yatırdı Mahkeme Başkanı tarafından 30 Ocak 2015 tarihinde hesabına 66 bin 702 TL para yatırmışın bu konuda neler söyleyeceksin sorusuna da yanıt veren tutuksuz sanık F.A. ben sadece bankada imza atarım hesabımla eşim ilgilenirdi dedi. F.A., “Benim Bank Asya’ya para yatırıldığından haberim yok. Eşim bana sadece bankada imzaların var derdi bende tamam diyerek gidip bankaya imza atardım. Benim zaten kendime ait bir kazancım yok” diyerek kendisini savundu.   Mahkeme başkanı tarafından duruşma 4 Aralık 2017 tarihine ertelendi. 
Nevşehir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde Fethullaçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mahkemeleri devam ediyor.

 

Nevşehir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde Fethullaçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mahkemeleri devam ediyor.

 

Nevşehir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkan tutuksuz sanık ev hanımı F.A. üzerine atılan suçlamaları kabul etmezken 2008 yılından sonra hiçbir toplantıya katılmadığını söyledi. Tutuksuz sanık F.A. mahkemede ki savunmasında, “ Eşim okulun Lara Koleji’nin ortaklarından biri olduğu için çocuklarım o okula gidiyordu. Zaten çocuklarımızın okul konusunda kararını eşim verirdi. Ben çocuklarımın veli toplantılarına bile katılmadım” dedi.

 

Bank Asya’ya yatırılan paraları eşim yatırdı

Mahkeme Başkanı tarafından 30 Ocak 2015 tarihinde hesabına 66 bin 702 TL para yatırmışın bu konuda neler söyleyeceksin sorusuna da yanıt veren tutuksuz sanık F.A. ben sadece bankada imza atarım hesabımla eşim ilgilenirdi dedi. F.A., “Benim Bank Asya’ya para yatırıldığından haberim yok. Eşim bana sadece bankada imzaların var derdi bende tamam diyerek gidip bankaya imza atardım. Benim zaten kendime ait bir kazancım yok” diyerek kendisini savundu.

 

Mahkeme başkanı tarafından duruşma 4 Aralık 2017 tarihine ertelendi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.