Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

FETOŞ Köpeği Okyanus Ötesinden Ötmeye Devam Ediyor

GÜNCEL 22.08.2016 - 17:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

FETOŞ Köpeği Okyanus Ötesinden Ötmeye Devam Ediyor

Okyanus ötesinden sesini kesmeyen FETOŞ köpeği gözünü Kapadokya’ya dikti.
  Okyanus ötesinden sesini kesmeyen FETOŞ köpeği gözünü Kapadokya’ya dikti.     Türkiye’de FETÖ ve köpekleri tarafından darbe girişiminde bulunulmasının ardından FETOŞ köpeği okyanus ötesinden Türkiye’ye Kapadokya’ya tehditler savurmaya beddualar etmeye devam ediyor.   Son yayınladığı videoda yine Türkiye’yi ve Kapadokya’yı hedef alan Fethullah Gülen köpeği yaptığı video konuşmasında Kapadokya yöneticilerinin ardından şeytan olduğunu iddia ederek kendilerinin vatan sever Türkiye’de ve Kapadokya’da görev yapan yöneticilerinin ise arkalarında şeytan olduğunu iddia etti.   Türkiye’ye gelmek yerine okyanus ötesinde halen saldırmaya devam eden FETOŞ köpeğine inanan ve ona itaat edenlere bir mesajımız var;   Şimdi siz hani bu okyanus ötesinde ki FETOŞ köpeğine itaat ediyorsunuz ya, sizler cezaevlerinde aileleriniz sizlerin yolunu beklerken bu şeref yoksunu FETOŞ ise okyanus ötesinde halen keyfini sürüyor. Sizler ona itaat ederken cezaevlerine girdiniz ya şimdi madem o  da sizleri çok seviyorsa gelsin Türkiye’ye sizleri kurtarsın. 
Okyanus ötesinden sesini kesmeyen FETOŞ köpeği gözünü Kapadokya’ya dikti.

 

Okyanus ötesinden sesini kesmeyen FETOŞ köpeği gözünü Kapadokya’ya dikti.

 

 

Türkiye’de FETÖ ve köpekleri tarafından darbe girişiminde bulunulmasının ardından FETOŞ köpeği okyanus ötesinden Türkiye’ye Kapadokya’ya tehditler savurmaya beddualar etmeye devam ediyor.

 

Son yayınladığı videoda yine Türkiye’yi ve Kapadokya’yı hedef alan Fethullah Gülen köpeği yaptığı video konuşmasında Kapadokya yöneticilerinin ardından şeytan olduğunu iddia ederek kendilerinin vatan sever Türkiye’de ve Kapadokya’da görev yapan yöneticilerinin ise arkalarında şeytan olduğunu iddia etti.

 

Türkiye’ye gelmek yerine okyanus ötesinde halen saldırmaya devam eden FETOŞ köpeğine inanan ve ona itaat edenlere bir mesajımız var;

 

Şimdi siz hani bu okyanus ötesinde ki FETOŞ köpeğine itaat ediyorsunuz ya, sizler cezaevlerinde aileleriniz sizlerin yolunu beklerken bu şeref yoksunu FETOŞ ise okyanus ötesinde halen keyfini sürüyor. Sizler ona itaat ederken cezaevlerine girdiniz ya şimdi madem o  da sizleri çok seviyorsa gelsin Türkiye’ye sizleri kurtarsın. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.