Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Fib Haber Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ın Güvenilirliğini Zedeledi

NEVŞEHİR 12.01.2017 - 13:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Fib Haber Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ın Güvenilirliğini Zedeledi

Yaptığı her yanlış haberle adını Nevşehir’de en üst sıraya kazıyan malum haber sitesi dün akşam saatlerinde yaptığı bir haberle bizleri olduğu gibi sizleri de şaşırtmadı.
Yaptığı her yanlış haberle adını Nevşehir’de en üst sırasına kazıyan malum haber sitesi dün akşam saatlerinde yaptığı bir haberle bizleri olduğu gibi sizleri de şaşırtmadı.   Haber merkezimize gerek telefonla arayarak gerek de mesaj atarak vatandaşlarımız mağduriyetlerini dile getirdi. Malum site dün akşam saatlerinde Nevşehir Valiliği adına kendilerince resmi açıklama yaparak öğrencileri ve velileri kandırırken Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın güvenilirliğine de sıkıntıya soktu.   Malum site haberinde şunları belirtti. “ İşte Nevşehir Valiliğinden www.fibhaber.com a yapılan resmi açıklama; İl Hıfzısıhha Kurulunun almış olduğu karar gereğince; İlimiz Nevşehir genelinde, eğitim ve öğretime 12.01.2017 Perşembe günü 1 (bir) gün süreyle ara verilmiştir. - Kamu kurum kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel de aynı gün idari izinli sayılacaklardır. - Hava muhalefeti nedeniyle oluşacak rüzgar ve fırtına nedeniyle baca gazı ve soba zehirlenmelerine karşı vatandaşlarımızın daha dikkatli tedbirli olmaları gerekmektedir. Malum site haberi yaptıktan birkaç saat sonra kaldırdı ama mağdur ettikleri ne olacak hiç düşünmedi.   Lale Haber olarak SORUYORUZ  !    1- 12.01.2017 Perşembe günü okullar tatil diye Valilik olarak böyle bir açıklama yapıldı mı ? 2- Eğer böyle bir açıklama yapılmadıysa sizin adınıza sanki resmi açıklamaymış gibi yayınlanan ve kafalarda soru işaretleri bırakan bu haber için bir yaptırım olacak mı ? 3- Yaptığı her haber ile bire bin katan olmayanı olduran yalanları ile vatandaşları bezdiren kendi yaptıklarını sağda solda başka gazeteciler yapıyormuş gibi anlatan bu haber kuruluşu bu haber için özür dileyecek mi ? 4- Nevşehir Valiliği olarak bu haber kurumuna Nevşehir Kamuoyundan özür dilemeye davet edilecek mi ?   Son olarak Valimizin veya Nevşehir Valiliğinin bu konu ile ilgili bir basın açıklaması yapacak mı ?   
Yaptığı her yanlış haberle adını Nevşehir’de en üst sıraya kazıyan malum haber sitesi dün akşam saatlerinde yaptığı bir haberle bizleri olduğu gibi sizleri de şaşırtmadı.

Yaptığı her yanlış haberle adını Nevşehir’de en üst sırasına kazıyan malum haber sitesi dün akşam saatlerinde yaptığı bir haberle bizleri olduğu gibi sizleri de şaşırtmadı.

 

Haber merkezimize gerek telefonla arayarak gerek de mesaj atarak vatandaşlarımız mağduriyetlerini dile getirdi. Malum site dün akşam saatlerinde Nevşehir Valiliği adına kendilerince resmi açıklama yaparak öğrencileri ve velileri kandırırken Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın güvenilirliğine de sıkıntıya soktu.

 

Malum site haberinde şunları belirtti. “ İşte Nevşehir Valiliğinden www.fibhaber.com a yapılan resmi açıklama; İl Hıfzısıhha Kurulunun almış olduğu karar gereğince;
İlimiz Nevşehir genelinde, eğitim ve öğretime 12.01.2017 Perşembe günü 1 (bir) gün süreyle ara verilmiştir.
- Kamu kurum kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel de aynı gün idari izinli sayılacaklardır.
- Hava muhalefeti nedeniyle oluşacak rüzgar ve fırtına nedeniyle baca gazı ve soba zehirlenmelerine karşı vatandaşlarımızın daha dikkatli tedbirli olmaları gerekmektedir.

Malum site haberi yaptıktan birkaç saat sonra kaldırdı ama mağdur ettikleri ne olacak hiç düşünmedi.

 


Lale Haber olarak SORUYORUZ  ! 

 


1- 12.01.2017 Perşembe günü okullar tatil diye Valilik olarak böyle bir açıklama yapıldı mı ?
2- Eğer böyle bir açıklama yapılmadıysa sizin adınıza sanki resmi açıklamaymış gibi yayınlanan ve kafalarda soru işaretleri bırakan bu haber için bir yaptırım olacak mı ?
3- Yaptığı her haber ile bire bin katan olmayanı olduran yalanları ile vatandaşları bezdiren kendi yaptıklarını sağda solda başka gazeteciler yapıyormuş gibi anlatan bu haber kuruluşu bu haber için özür dileyecek mi ?
4- Nevşehir Valiliği olarak bu haber kurumuna Nevşehir Kamuoyundan özür dilemeye davet edilecek mi ?

 


Son olarak Valimizin veya Nevşehir Valiliğinin bu konu ile ilgili bir basın açıklaması yapacak mı ? 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.