Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Fırıncı esnafının ateşini ölçüp, maske dağıttılar

NEVŞEHİR 13.06.2020 - 13:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Fırıncı esnafının ateşini ölçüp, maske dağıttılar

Nevşehir Fırıncılar Odası Başkanı ve beraberindekiler fırıncı esnafının ateşini ölçüp, maske dağıtımında bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Fırıncılar Odası Başkanı ve beraberindekiler fırıncı esnafının ateşini ölçüp, maske dağıtımında bulundu.   Nevşehir Lale Sanayinde gerçekleştirilen etkinliğe Fırıncılar Odası Başkanı Mustafa Dipici'nin yanı sıra, Esnaf odaları birlik başkanı Mehmet Pınarbaşı, Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Atilla Arslan Giray, İş İnsanı Zafer Salgın da katıldılar.   Fırıncı esnafı ve çalışanları ile müşterilerinin ateşlerini ölçen ve maske dağıtımında bulunan Nevşehir Fırıncılar Odası Korona virüse karşın tedbirlerin elden bırakılmaması çağrısında da bulundu.  
Nevşehir Fırıncılar Odası Başkanı ve beraberindekiler fırıncı esnafının ateşini ölçüp, maske dağıtımında bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Fırıncılar Odası Başkanı ve beraberindekiler fırıncı esnafının ateşini ölçüp, maske dağıtımında bulundu.

 

Nevşehir Lale Sanayinde gerçekleştirilen etkinliğe Fırıncılar Odası Başkanı Mustafa Dipici'nin yanı sıra, Esnaf odaları birlik başkanı Mehmet Pınarbaşı, Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Atilla Arslan Giray, İş İnsanı Zafer Salgın da katıldılar.

 

Fırıncı esnafı ve çalışanları ile müşterilerinin ateşlerini ölçen ve maske dağıtımında bulunan Nevşehir Fırıncılar Odası Korona virüse karşın tedbirlerin elden bırakılmaması çağrısında da bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.