Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

FLAŞ..FLAŞ..FLAŞ..Belediye Başkan Yardımcısı İstifa Etti

İLÇELER 13.05.2017 - 13:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

FLAŞ..FLAŞ..FLAŞ..Belediye Başkan Yardımcısı İstifa Etti

Nevşehir'in takip eden değil takip edilen haber sitesi Lale Haber Merkezinin edindiğini bilgiye göre Ürgüp Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç istifa etti.
Nevşehir'in takip eden değil takip edilen haber sitesi  Lale Haber Merkezinin edindiğini bilgiye göre Ürgüp Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç istifa etti.  20 Mayıs 2014 tarihinde Ürgüp Belediyesine Belediye Başkan Yardımcısı unvanıyla göreve başlayan emekli öğretmen Mustafa Kılıç, 15 Kasım 2014 tarihinde yapılan AK Parti 5. olağan kongresinde Ürgüp İlçe Başkanı olması nedeniyle Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etmişti.   Ürgüp AK Parti Ürgüp ilçe başkanlığını yürüten Kılıç bu sefer sürpriz bir şekilde 13 mayıs 2016 tarihinde İl Başkanlığına dilekçe vererek Ürgüp AK Parti ilçe başkanlığından istifa etmiş AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığı 6 ay bir süre ile boşta kalmıştı.   Kılıç, ilçe başkanlığının istifası sonrasında yeniden 16 Mayıs 2016 tarihinde Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız’ın onayı ile Belediye Başkan yardımcısı olmuş ve 8 mayıs 2017 pazartesi itibariyle Kılıç, sağlık problemleri olduğunu belirterek yeniden Belediye Başkan Yardımcılığından istifa etmiş ve diğer belediye meclis üyeleri gibi görevini yürütmeye devam edecek.   Kılıç’ın istifası ile boşalan göreve herhangi bir kişinin atanıp atanmayacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.
Nevşehir'in takip eden değil takip edilen haber sitesi Lale Haber Merkezinin edindiğini bilgiye göre Ürgüp Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç istifa etti.

Nevşehir'in takip eden değil takip edilen haber sitesi  Lale Haber Merkezinin edindiğini bilgiye göre Ürgüp Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç istifa etti. 


20 Mayıs 2014 tarihinde Ürgüp Belediyesine Belediye Başkan Yardımcısı unvanıyla göreve başlayan emekli öğretmen Mustafa Kılıç, 15 Kasım 2014 tarihinde yapılan AK Parti 5. olağan kongresinde Ürgüp İlçe Başkanı olması nedeniyle Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etmişti.

 

Ürgüp AK Parti Ürgüp ilçe başkanlığını yürüten Kılıç bu sefer sürpriz bir şekilde 13 mayıs 2016 tarihinde İl Başkanlığına dilekçe vererek Ürgüp AK Parti ilçe başkanlığından istifa etmiş AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığı 6 ay bir süre ile boşta kalmıştı.

 

Kılıç, ilçe başkanlığının istifası sonrasında yeniden 16 Mayıs 2016 tarihinde Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız’ın onayı ile Belediye Başkan yardımcısı olmuş ve 8 mayıs 2017 pazartesi itibariyle Kılıç, sağlık problemleri olduğunu belirterek yeniden Belediye Başkan Yardımcılığından istifa etmiş ve diğer belediye meclis üyeleri gibi görevini yürütmeye devam edecek.

 

Kılıç’ın istifası ile boşalan göreve herhangi bir kişinin atanıp atanmayacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.