MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Forum Fashion Week 2015 Başlıyor!

KÜLTÜR-SANAT (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.10.2015 - 09:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Forum Fashion Week 2015 Başlıyor!

  Forum Kapadokya, Türkiye genelindeki Forum Alışveriş Merkezlerinde eşzamanlı olarak bu yıl 6.’sı düzenlenen Forum Fashion Week etkinliklerine ev sahipliği yapıyor. Forum Fashion Week, keyifli sohbetler, indirimler, eğlence ve sürprizlerle dolu Alışveriş Gecesi ile Forum Kapadokya’da moda rüzgarı estirecek. Bu yıl altıncısı düzenlenen Forum Fashion Week, Forum Kapadokya’da moda sohbetleri, indirim ve sürprizlerle dolu alışveriş keyfiyle, 9-11 Ekim tarihleri arasında moda fırtınası estirecek. Ece Gürsel ve Simge Tertemiz ile çok özel bir defile Forum Kapadokya’da 10 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da Ece Gürsel ve Simge Tertemiz gibi başarılı mankenlerin katılacağı özel bir defile gerçekleştirilecek. Gürsel ve Tertemiz defilede 2015’e ait kreasyonlar ve 2016 modasına değinen tasarımları sergileyecek. Genç kızların sevgilisi Gökhan Keser’den mini konser… Forum Fashion Week’in ikinci gününde ise 11 Ekim Pazar günü saat 16.00’da Gökhan Keser’in mini konseriyle devam edecek. Yakışıklı şarkıcı Keser bu yaza damgasını vuran şarkılarını hayranlarıyla hep bir ağızdan söylemek için Forum Kapadokya’ya geliyor. Mini konserinden sonra Keser, hayranlarıyla imza günü gerçekleştirecek. ‘Alışveriş Günü’ndeki indirimler kaçmaz! 09 Ekim Cuma günü gerçekleşecek ‘Alışveriş Günü’ kapsamında birçok markada Forum Fashion Week’e özel indirimler, fırsat ve kampanyalar, Forum Kapadokya ziyaretçileriyle buluşacak. Moda ve alışveriş tutkunları, 2015-2016 Sonbahar-Kış sezonunun en moda parçalarına Forum Fashion Week’e özel indirimlerle sahip olacak.
 

Forum Kapadokya, Türkiye genelindeki Forum Alışveriş Merkezlerinde eşzamanlı olarak bu yıl 6.’sı düzenlenen Forum Fashion Week etkinliklerine ev sahipliği yapıyor.

Forum Fashion Week, keyifli sohbetler, indirimler, eğlence ve sürprizlerle dolu Alışveriş Gecesi ile Forum Kapadokya’da moda rüzgarı estirecek.

Bu yıl altıncısı düzenlenen Forum Fashion Week, Forum Kapadokya’da moda sohbetleri, indirim ve sürprizlerle dolu alışveriş keyfiyle, 9-11 Ekim tarihleri arasında moda fırtınası estirecek.

Ece Gürsel ve Simge Tertemiz ile çok özel bir defile
Forum Kapadokya’da 10 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da Ece Gürsel ve Simge Tertemiz gibi başarılı mankenlerin katılacağı özel bir defile gerçekleştirilecek. Gürsel ve Tertemiz defilede 2015’e ait kreasyonlar ve 2016 modasına değinen tasarımları sergileyecek.
Genç kızların sevgilisi Gökhan Keser’den mini konser…
Forum Fashion Week’in ikinci gününde ise 11 Ekim Pazar günü saat 16.00’da Gökhan Keser’in mini konseriyle devam edecek. Yakışıklı şarkıcı Keser bu yaza damgasını vuran şarkılarını hayranlarıyla hep bir ağızdan söylemek için Forum Kapadokya’ya geliyor. Mini konserinden sonra Keser, hayranlarıyla imza günü gerçekleştirecek.

‘Alışveriş Günü’ndeki indirimler kaçmaz!
09 Ekim Cuma günü gerçekleşecek ‘Alışveriş Günü’ kapsamında birçok markada Forum Fashion Week’e özel indirimler, fırsat ve kampanyalar, Forum Kapadokya ziyaretçileriyle buluşacak. Moda ve alışveriş tutkunları, 2015-2016 Sonbahar-Kış sezonunun en moda parçalarına Forum Fashion Week’e özel indirimlerle sahip olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.