Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Forum Kapadokya AVM'ye Vatandaş ve Esnafdan Tepki

NEVŞEHİR 16.02.2017 - 17:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Forum Kapadokya AVM'ye Vatandaş ve Esnafdan Tepki

Forum Kapadokya Alışveriş ve Yaşam Merkezi kapalı otoparka LPG’li araçları yeniden alınmamaya başlandı.
Forum Kapadokya Alışveriş ve Yaşam Merkezi kapalı otoparka LPG’li araçları yeniden alınmamaya başlandı.   Daha önceden Forum Kapadokya Alışveriş ve Yaşam Merkezi geçtiğimiz yıl yaz ayları içerisinde LPG’li araçları bomba eylemlerine önlem almak üzere kapalı otoparka almamaya başlamıştı. Ancak daha sonra yeniden LPG'li araçların kapalı otoparka girişi serbest bırakılmıştı.    VATANDAŞ LPG'Lİ ARAÇLARIN BİR ALINIP BİR ALINMAMASI NEDENİYLE İSYAN ETTİ ARTIK KARAR VERİN !   Tüm Türkiye’de alışveriş merkezlerinde kapalı otoparklarda LPG’li araçların girişine izin verilmezken alışveriş merkezlerinde LPG’li araçlara özel olarak açık otoparklar bulunmakta.   Nevşehir Forum Kapadokya’da açık otopark alanı bulundurmamasının faturasını adeta yine vatandaşlara çekiyor.   Kış aylarında işlerinde düşmesi nedeniyle adeta isyan eden Forum esnafının, bu duruma tepkili olduğu hatta Forum Kapadokya yönetiminden de bu duruma son verilmesi gerektiğini belirttikleri öğrenildi. Lale Haber olarak  ;  Bugüne kadar Forum Kapadokya kapalı otopark alanına neden LPG’li araç aldınız? Şimdi  neden  LPG’li araçları kapalı otoparka eskiden olduğu gibi almıyorsunuz ilerleyen günlerden yeniden alacak mısınız diye Forum AVM yetkililere sorduk   Yetkililer yaptığı açıklamada, LPG’li araçların AVM kapalı otoparkına alınmasının zaten yasak olduğunu böyle bir yasağın Nevşehir Valilikçe bildirilmesi üzerine kapalı otoparka LPG’li araçları almadıkları , Forum AVM eşrafının bu duruma tepki gösterdiğinin de doğru olduğunu,ancak bu konuda Forum AVM yönetiminin her hangi bir yaptırımı yoktur. Tamamen yasalar gereği yasak olan bir uygulamayı uyguluyoruz. LPG'li araçlar konusunda Nevşehir Valiliğine başvuruda bulunduk.  Nevşehir Valiliğinin bu konuda cevabını bekliyoruz. Her hangi bir değişiklik olmaması durumunda Forum AVM kapalı otoparkımıza LPG’li araç almayacağız diye konuştu.      
Forum Kapadokya Alışveriş ve Yaşam Merkezi kapalı otoparka LPG’li araçları yeniden alınmamaya başlandı.

Forum Kapadokya Alışveriş ve Yaşam Merkezi kapalı otoparka LPG’li araçları yeniden alınmamaya başlandı.


 
Daha önceden Forum Kapadokya Alışveriş ve Yaşam Merkezi geçtiğimiz yıl yaz ayları içerisinde LPG’li araçları bomba eylemlerine önlem almak üzere kapalı otoparka almamaya başlamıştı. Ancak daha sonra yeniden LPG'li araçların kapalı otoparka girişi serbest bırakılmıştı. 

 

VATANDAŞ LPG'Lİ ARAÇLARIN BİR ALINIP BİR ALINMAMASI NEDENİYLE İSYAN ETTİ ARTIK KARAR VERİN !

 

Tüm Türkiye’de alışveriş merkezlerinde kapalı otoparklarda LPG’li araçların girişine izin verilmezken alışveriş merkezlerinde LPG’li araçlara özel olarak açık otoparklar bulunmakta.

 

Nevşehir Forum Kapadokya’da açık otopark alanı bulundurmamasının faturasını adeta yine vatandaşlara çekiyor.

 

Kış aylarında işlerinde düşmesi nedeniyle adeta isyan eden Forum esnafının, bu duruma tepkili olduğu hatta Forum Kapadokya yönetiminden de bu duruma son verilmesi gerektiğini belirttikleri öğrenildi.



Lale Haber olarak  ;  Bugüne kadar Forum Kapadokya kapalı otopark alanına neden LPG’li araç aldınız?

Şimdi  neden  LPG’li araçları kapalı otoparka eskiden olduğu gibi almıyorsunuz ilerleyen günlerden yeniden alacak mısınız diye Forum AVM yetkililere sorduk

 

Yetkililer yaptığı açıklamada, LPG’li araçların AVM kapalı otoparkına alınmasının zaten yasak olduğunu böyle bir yasağın Nevşehir Valilikçe bildirilmesi üzerine kapalı otoparka LPG’li araçları almadıkları , Forum AVM eşrafının bu duruma tepki gösterdiğinin de doğru olduğunu,ancak bu konuda Forum AVM yönetiminin her hangi bir yaptırımı yoktur. Tamamen yasalar gereği yasak olan bir uygulamayı uyguluyoruz. LPG'li araçlar konusunda Nevşehir Valiliğine başvuruda bulunduk.  Nevşehir Valiliğinin bu konuda cevabını bekliyoruz. Her hangi bir değişiklik olmaması durumunda Forum AVM kapalı otoparkımıza LPG’li araç almayacağız diye konuştu.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.