MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Forum Kapadokya’daki Dev Dinozorlara Yoğun İlgi!

KÜLTÜR-SANAT 08.02.2017 - 10:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Forum Kapadokya’daki Dev Dinozorlara Yoğun İlgi!

Forum Kapadokya Alışveriş Merkezi, eğlencesi ve macerası bol bir etkinliğe daha imza attı.
Forum Kapadokya Alışveriş Merkezi, eğlencesi ve macerası bol bir etkinliğe daha imza attı. Forum Kapadokya'yı ziyaret eden dev dinozorlar, sömestri döneminde çocuklara ve ailelerine keyifli bir tatil geçirme fırsatı sundu.   Dev dinozorlar, sömestri tatilinde şehrin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Kapadokya'ya geldi. Nevşehirli öğrenciler tatil boyunca Jurassic Age Tema Park etkinliği ile gelmiş geçmiş en gizemli ve devasa canlıların yaşadığı Dinozorlar Çağı'nın derinliklerine doğru macera dolu bir yolculuğa çıktı.   Büyük ilgi gören etkinlikte çocuklar yüzyıllar öncesinin dünyasına dönerek zamanın atmosferine tanık oldu, dinozorların dünyasında eğlenceli bir keşif yaptı. Etkinliğe katılan 1000’in üzerinde çocuk, Fosil-Kazı çalışmaları yapmanın ve kazı yeleklerini giyip fırçalarla dinozor fosillerini bulma heyecanını deneyimleme fırsatı buldu.   Dinozorlar ve çocuklar aynı karede Forum Kapadokya ziyaretçisi minikler, dinozorlara verdikleri komutlarla dinozorları hareket ettirmeye çalıştı. Aktivite sonunda Dino Eğitim Sertifikası almaya hak kazanan minikler, etkinlik alanındaki birçok dinozorla selfie çekme fırsatını da yakaladı. 3 seans şeklinde gerçekleşen etkinliğin tüm seanslarına rağbet hayli yoğun olurken, çocuklarla birlikte aileleri de eğlenceli vakit geçirmenin tadını çıkardı.  
Forum Kapadokya Alışveriş Merkezi, eğlencesi ve macerası bol bir etkinliğe daha imza attı.

Forum Kapadokya Alışveriş Merkezi, eğlencesi ve macerası bol bir etkinliğe daha imza attı. Forum Kapadokya'yı ziyaret eden dev dinozorlar, sömestri döneminde çocuklara ve ailelerine keyifli bir tatil geçirme fırsatı sundu.

 

Dev dinozorlar, sömestri tatilinde şehrin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Kapadokya'ya geldi. Nevşehirli öğrenciler tatil boyunca Jurassic Age Tema Park etkinliği ile gelmiş geçmiş en gizemli ve devasa canlıların yaşadığı Dinozorlar Çağı'nın derinliklerine doğru macera dolu bir yolculuğa çıktı.

 

Büyük ilgi gören etkinlikte çocuklar yüzyıllar öncesinin dünyasına dönerek zamanın atmosferine tanık oldu, dinozorların dünyasında eğlenceli bir keşif yaptı. Etkinliğe katılan 1000’in üzerinde çocuk, Fosil-Kazı çalışmaları yapmanın ve kazı yeleklerini giyip fırçalarla dinozor fosillerini bulma heyecanını deneyimleme fırsatı buldu.

 

Dinozorlar ve çocuklar aynı karede

Forum Kapadokya ziyaretçisi minikler, dinozorlara verdikleri komutlarla dinozorları hareket ettirmeye çalıştı. Aktivite sonunda Dino Eğitim Sertifikası almaya hak kazanan minikler, etkinlik alanındaki birçok dinozorla selfie çekme fırsatını da yakaladı. 3 seans şeklinde gerçekleşen etkinliğin tüm seanslarına rağbet hayli yoğun olurken, çocuklarla birlikte aileleri de eğlenceli vakit geçirmenin tadını çıkardı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.