MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Fotoğraf Yarışması Başvuruları 29 Aralık'ta Sona Erecek

KÜLTÜR-SANAT 22.12.2017 - 09:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Fotoğraf Yarışması Başvuruları 29 Aralık'ta Sona Erecek

Nevşehir Belediyesi 8.uluslararası Kapadokya fotoğraf yarışması başvuruları 29 Aralık tarihinde sona eriyor.
  Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından fotoğraf sanatının geliştirilmesi ve bu alanda aktif şekilde çalışma yapan amatör ve profesyonel sanatçıların desteklenerek, özgün sanat değerlerinin ortaya çıkmasına katkıda bulunmak amacıyla bu yıl 8 si düzenlenecek Nevşehir Belediyesi Uluslararası Kapadokya Fotoğraf Yarışması başvuruları,29 Aralık Cuma günü sona eriyor. Yarışmaya katılmak isteyenler, 29 Aralık 2017 Cuma günü Türkiye Saati ile 23.00’de kadar internet üzerinden başvuruda bulunabilecekler.   Yarışma konusunun Manzara olarak belirlendiği 8. Uluslararası Nevşehir Belediyesi Kapadokya Fotoğraf Yarışmasına katılmak isteyenler eserlerini, JPEG formatında 150-300 dpi çözünürlükte, kısa kenarı en az 1920 piksel boyutunda, uzun kenar en fazla 3200 piksel boyutunda, fotoğraf dosyasının boyutu en az 1 Mb ’den az ve 4 Mb 'den büyük olmayacak şekilde Türkçe olarak http://www.tfsfonayliyarismalar.org ve İngilizce olarak da /www.tfsfonayliyarismalar.org/en/ adresine yükleyerek yarışmaya katılabiliyorlar.   Her katılımcının en fazla 4 eser ile katılabileceği yarışmaya gönderilecek fotoğrafların paspartusuz, kenar boşluksuz ve fotoğraf üzerinde imza, işaret, logo veya tarih gibi ifadelerin yer almaması da gerekiyor. Yarışmaya eserlerin kargo, e-posta ile katılımları ise kabul edilmeyecek.   Merkezi İngiltere’de bulunan Fotoğraf Sanatı Federasyonu(FİAP)’nun yanı sıra Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu(TFSF)’nun da katkı sağladığı 8. Nevşehir Belediyesi Uluslararası Kapadokya Fotoğraf Yarışmasına amatör ve profesyonel sanatçılar katılabilecek.   Birinci olacak eser sahibine Altın Madalya, ikinciye Gümüş Madalya ve üçüncüye de Bronz Madalya’nın ödül olarak verileceği 8. Nevşehir Belediyesi Uluslararası Kapadokya Fotoğraf Yarışması’nda ayrıca 3 mansiyon ödülü verilecek.   Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Celal Korkmazer, Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ali Muhammet Bayraktaroğlu, Gazi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Barış Konor, AKFOD ’dan Erdem Zengin, (AFIAP) FSK’ dan Fikret Özkaplan ve Mehmet Uçar, KAFSİD ’den Sami Turgay, Menduh Erdoğan ve NİFAD ’dan Mustafa Doğan Şahiner’ den oluşacak seçici kurul üyeliğini yapacağı 8. Nevşehir Belediyesi Uluslararası Fotoğraf Yarışması’na katılmak isteyen amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçılar, eserleri için 29 Aralık 2017 Cuma günü Türkiye Saati ile 23.00’de kadar internet üzerinden başvuruda bulunabilecekler.   04 Ocak 2018 tarihinde seçici kurulun değerlendirmesinin ardından yarışma sonuçları 04 Ocak 2018 günü, Nevşehir Belediyesi resmi web sitesi olan www.nevsehir.bel.tr ve TFSF’ nin www.tfsf.org.tr ile http://www.tfsfonayliyarismalar.org adreslerinden duyurulacak.   Nevşehir Belediyesi 8. Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren fotoğraf sanatçılarına ödülleri, daha sonra açıklanacak bir tarihte gerçekleştirilecek sergi ile birlikte düzenlenecek törenle verilecek.
Nevşehir Belediyesi 8.uluslararası Kapadokya fotoğraf yarışması başvuruları 29 Aralık tarihinde sona eriyor.

 

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından fotoğraf sanatının geliştirilmesi ve bu alanda aktif şekilde çalışma yapan amatör ve profesyonel sanatçıların desteklenerek, özgün sanat değerlerinin ortaya çıkmasına katkıda bulunmak amacıyla bu yıl 8 si düzenlenecek Nevşehir Belediyesi Uluslararası Kapadokya Fotoğraf Yarışması başvuruları,29 Aralık Cuma günü sona eriyor. Yarışmaya katılmak isteyenler, 29 Aralık 2017 Cuma günü Türkiye Saati ile 23.00’de kadar internet üzerinden başvuruda bulunabilecekler.

 

Yarışma konusunun Manzara olarak belirlendiği 8. Uluslararası Nevşehir Belediyesi Kapadokya Fotoğraf Yarışmasına katılmak isteyenler eserlerini, JPEG formatında 150-300 dpi çözünürlükte, kısa kenarı en az 1920 piksel boyutunda, uzun kenar en fazla 3200 piksel boyutunda, fotoğraf dosyasının boyutu en az 1 Mb ’den az ve 4 Mb 'den büyük olmayacak şekilde Türkçe olarak http://www.tfsfonayliyarismalar.org ve İngilizce olarak da /www.tfsfonayliyarismalar.org/en/ adresine yükleyerek yarışmaya katılabiliyorlar.

 

Her katılımcının en fazla 4 eser ile katılabileceği yarışmaya gönderilecek fotoğrafların paspartusuz, kenar boşluksuz ve fotoğraf üzerinde imza, işaret, logo veya tarih gibi ifadelerin yer almaması da gerekiyor. Yarışmaya eserlerin kargo, e-posta ile katılımları ise kabul edilmeyecek.

 

Merkezi İngiltere’de bulunan Fotoğraf Sanatı Federasyonu(FİAP)’nun yanı sıra Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu(TFSF)’nun da katkı sağladığı 8. Nevşehir Belediyesi Uluslararası Kapadokya Fotoğraf Yarışmasına amatör ve profesyonel sanatçılar katılabilecek.

 

Birinci olacak eser sahibine Altın Madalya, ikinciye Gümüş Madalya ve üçüncüye de Bronz Madalya’nın ödül olarak verileceği 8. Nevşehir Belediyesi Uluslararası Kapadokya Fotoğraf Yarışması’nda ayrıca 3 mansiyon ödülü verilecek.

 

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Celal Korkmazer, Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ali Muhammet Bayraktaroğlu, Gazi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Barış Konor, AKFOD ’dan Erdem Zengin, (AFIAP) FSK’ dan Fikret Özkaplan ve Mehmet Uçar, KAFSİD ’den Sami Turgay, Menduh Erdoğan ve NİFAD ’dan Mustafa Doğan Şahiner’ den oluşacak seçici kurul üyeliğini yapacağı 8. Nevşehir Belediyesi Uluslararası Fotoğraf Yarışması’na katılmak isteyen amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçılar, eserleri için 29 Aralık 2017 Cuma günü Türkiye Saati ile 23.00’de kadar internet üzerinden başvuruda bulunabilecekler.

 

04 Ocak 2018 tarihinde seçici kurulun değerlendirmesinin ardından yarışma sonuçları 04 Ocak 2018 günü, Nevşehir Belediyesi resmi web sitesi olan www.nevsehir.bel.tr ve TFSF’ nin www.tfsf.org.tr ile http://www.tfsfonayliyarismalar.org adreslerinden duyurulacak.

 

Nevşehir Belediyesi 8. Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren fotoğraf sanatçılarına ödülleri, daha sonra açıklanacak bir tarihte gerçekleştirilecek sergi ile birlikte düzenlenecek törenle verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.