MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Fotoğrafçı bulamayan Hong Honglu çiftten ilginç çözüm

TURİZM 05.10.2019 - 14:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Fotoğrafçı bulamayan Hong Honglu çiftten ilginç çözüm

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesine ziyarete gelen Hong Hong’lu çift fotoğrafçı bulamayınca gelin damat fotoğraflarını kendi çekti.
  Hong Hong’tan Türkiye’nin önemli turizm merkezlerini ziyarete gelen gelin damat bölgede fotoğraf çekimleri yaptırmak için fotoğrafçı bulamayınca çareyi kendi gelin damat fotoğraflarını çekmekte buldu. Göreme açık Hava Müzesi’ni ziyaret eden Hong Hong’lu çift burada kendilerinin gelin damat fotoğraflarını çekti. Damat tarafından hazırlanan fotoğraf makinesinde damat önce gelinin fotoğraflarını çekerken ardından ise fotoğraf makinesini ayarlayarak kendilerinin bu eşsiz güzelliklerde ki gelin damat fotoğraflarını çekerek ölümsüzleştirdi.   Göreme açık Hava Müzesi’nde kendi gelin damat fotoğraflarını çeken genç çifti gören ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin de büyük ilgisini çekti.
Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesine ziyarete gelen Hong Hong’lu çift fotoğrafçı bulamayınca gelin damat fotoğraflarını kendi çekti.

 

Hong Hong’tan Türkiye’nin önemli turizm merkezlerini ziyarete gelen gelin damat bölgede fotoğraf çekimleri yaptırmak için fotoğrafçı bulamayınca çareyi kendi gelin damat fotoğraflarını çekmekte buldu. Göreme açık Hava Müzesi’ni ziyaret eden Hong Hong’lu çift burada kendilerinin gelin damat fotoğraflarını çekti. Damat tarafından hazırlanan fotoğraf makinesinde damat önce gelinin fotoğraflarını çekerken ardından ise fotoğraf makinesini ayarlayarak kendilerinin bu eşsiz güzelliklerde ki gelin damat fotoğraflarını çekerek ölümsüzleştirdi.

 

Göreme açık Hava Müzesi’nde kendi gelin damat fotoğraflarını çeken genç çifti gören ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin de büyük ilgisini çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.