MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Fuat Avniye Bilgi Sızdıran Polisler Deşifre Oldu

GÜNCEL 07.06.2017 - 17:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Fuat Avniye Bilgi Sızdıran Polisler Deşifre Oldu

FETÖ’nün operasyon hesabı 'Fuatavni'ye bilgi sızdıran hain polisler ve ağları deşifre oldu.
FETÖ’nün operasyon hesabı 'Fuatavni'ye bilgi sızdıran hain polisler ve ağları deşifre oldu. Polisler gizli bilgileri ve operasyon detaylarını öğrendikten sonra bilişim imamı Sinan kod adlı Salih Cömert’e aktararak Fuatavni havuzuna ulaştırdı.   Devletin kılcallarına kadar sızan FETÖ'nün tüm ayakları bir bir deşifre ediliyor. İtirafçı olan polislerin verdiği bilgiler doğrultusunda "fuatavni, sarayinuşaklari, yildizkulusi" gibi FETÖ'nün karışıklık çıkarmak için kullandığı sitelere bilgi aktaran polisler ve imamlar İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün titiz çalışmasıyla ortaya çıkarıldı.   SANİYE SANİYE BİLGİ AKIŞI FETÖ'cü hainler 17-25 aralıktan sonra yeni göreve gelen emniyet personelinin yaptıklarını saniye saniye FETÖ'nün bilgi havuzuna aktardı. Bilgiler imam düzeyindeki 9 FETÖ'cü de toplandı. Gelen bilgi ve belgeler önce bölge sekreteri ve alt birimlerine aktarılıyordu. Sonrasında ise Bilişim imamı Salih Cömert'e. Cömert'te bu bilgileri Fuatavni'nin bilgi havuzuna özel bir sistemle aktardı.   ÖRGÜTÜN İSTİHBARATTAN VERİYE İHTİYACI VARDI ​FETÖ'nün darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında Twitter jurnalcisi Fuatavni'ye bilgi sızdırdığı iddiasıyla gözaltına alınan Başbakanlık Veri Uzmanı Mustafa Koçyiğit tutuklanmıştı. Koçyiğit, 2013'te İstihbarat Daire Başkanlığı'nda yönetimin değişmesinden sonra bizde bir bocalama oldu, örgütün İDB'den veriye ihtiyacı vardı. Selahattin abinin talimatıyla mühendislerden İDB'de işimize yarayacak verileri istedim. Bu bilgileri USP, CD ve hard diskle abilere teslim ettim" demişti.   9 KRİTİK İSİM BELİRLENDİ İstanbul polisi 9 kritik ismi yakalayarak cezaevine yolladı. İşte emniyetteki tüm gizli bilgileri fuatvani'ye aktaran 9 hain.   Kaynak : Akşam  
FETÖ’nün operasyon hesabı 'Fuatavni'ye bilgi sızdıran hain polisler ve ağları deşifre oldu.

FETÖ’nün operasyon hesabı 'Fuatavni'ye bilgi sızdıran hain polisler ve ağları deşifre oldu. Polisler gizli bilgileri ve operasyon detaylarını öğrendikten sonra bilişim imamı Sinan kod adlı Salih Cömert’e aktararak Fuatavni havuzuna ulaştırdı.

 

Devletin kılcallarına kadar sızan FETÖ'nün tüm ayakları bir bir deşifre ediliyor. İtirafçı olan polislerin verdiği bilgiler doğrultusunda "fuatavni, sarayinuşaklari, yildizkulusi" gibi FETÖ'nün karışıklık çıkarmak için kullandığı sitelere bilgi aktaran polisler ve imamlar İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün titiz çalışmasıyla ortaya çıkarıldı.

 

SANİYE SANİYE BİLGİ AKIŞI

FETÖ'cü hainler 17-25 aralıktan sonra yeni göreve gelen emniyet personelinin yaptıklarını saniye saniye FETÖ'nün bilgi havuzuna aktardı. Bilgiler imam düzeyindeki 9 FETÖ'cü de toplandı. Gelen bilgi ve belgeler önce bölge sekreteri ve alt birimlerine aktarılıyordu. Sonrasında ise Bilişim imamı Salih Cömert'e. Cömert'te bu bilgileri Fuatavni'nin bilgi havuzuna özel bir sistemle aktardı.

 

ÖRGÜTÜN İSTİHBARATTAN VERİYE İHTİYACI VARDI

​FETÖ'nün darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında Twitter jurnalcisi Fuatavni'ye bilgi sızdırdığı iddiasıyla gözaltına alınan Başbakanlık Veri Uzmanı Mustafa Koçyiğit tutuklanmıştı. Koçyiğit, 2013'te İstihbarat Daire Başkanlığı'nda yönetimin değişmesinden sonra bizde bir bocalama oldu, örgütün İDB'den veriye ihtiyacı vardı. Selahattin abinin talimatıyla mühendislerden İDB'de işimize yarayacak verileri istedim. Bu bilgileri USP, CD ve hard diskle abilere teslim ettim" demişti.

 

9 KRİTİK İSİM BELİRLENDİ

İstanbul polisi 9 kritik ismi yakalayarak cezaevine yolladı. İşte emniyetteki tüm gizli bilgileri fuatvani'ye aktaran 9 hain.

 

Kaynak : Akşam

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.