Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

GÖÇMEN GAZETECİLERE DİKKAT!!...

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2013 - 12:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

GÖÇMEN GAZETECİLERE DİKKAT!!...

Aslında Nevşehir hep ne yapıyorsa kendine yapıyor. Her ne hikmetse Nevşehirli Nevşehirliye sahip çıkmayı bir türlü beceremiyor. İşte bunu en gözle görülür örneklerini NTSO seçimlerinde ve ticaret Borsası seçimlerinde yaşadık. Ne yazık ki bazı koltuk sevdalıları Nevşehir'de hiç gazeteci yokmuş gibi başka şehirde yaşayan kişileri getiriyor önümüze gazeteci diye çıkarıyor. Sonra o gazeteci ne mi yapıyor ortalığa bin bir fesat katıyor. Sanki Nevşehir'i  çok iyi biliyor tanıyor veya kişilerin neler yaptığını biliyor ya ona saldırıyor buna saldırıyor. Sonra ne oluyor. O ortalığı karıştıran gazeteciyim diye gezen kişiler seçimler bitince Nevşehir'den gidiyor. Yine biz Nevşehir'in gazetecileri kıymete biniyor. Adama demezler mi madem çok iyi gazetecisin neden kendi yaşadığın şehirde kalmıyorsun da Nevşehir'de kalıyorsun. Demek ki elin uşağı öğrenmiş ki bu adamların nasıl ortalık karıştırdığını onlar ile seçim zamanlarında çalışmıyorlar. Eee bizim çok değerli Nevşehirli hemşerilerimiz ne yapıyor. Kendi şehirlisinin çalışmadığı adamları burada maşallah padişah yapıyor. Ey sevgili Belediye Başkan Aday adayları sizlerde Nevşehirli gazetecilere sahip çıkmazsanız Nevşehirli gazeteciler de sizlere sahip çıkmaz. Bakalım belediye başkan adayları önümüzde ki süreçte göçmenleri mi tercih edecek yoksa Nevşehir''de doğmuş, büyümüş ve Nevşehir'in menfaati için çalışan gazetecileri mi bekleyip hep birlikte göreceğiz.   NOT; Bu seçimde araya fitne fesat sokan göçmen gazetecilere dikkat..
Aslında Nevşehir hep ne yapıyorsa kendine yapıyor. Her ne hikmetse Nevşehirli Nevşehirliye sahip çıkmayı bir türlü beceremiyor. İşte bunu en gözle görülür örneklerini NTSO seçimlerinde ve ticaret Borsası seçimlerinde yaşadık. Ne yazık ki bazı koltuk sevdalıları Nevşehir'de hiç gazeteci yokmuş gibi başka şehirde yaşayan kişileri getiriyor önümüze gazeteci diye çıkarıyor. Sonra o gazeteci ne mi yapıyor ortalığa bin bir fesat katıyor. Sanki Nevşehir'i  çok iyi biliyor tanıyor veya kişilerin neler yaptığını biliyor ya ona saldırıyor buna saldırıyor. Sonra ne oluyor. O ortalığı karıştıran gazeteciyim diye gezen kişiler seçimler bitince Nevşehir'den gidiyor. Yine biz Nevşehir'in gazetecileri kıymete biniyor. Adama demezler mi madem çok iyi gazetecisin neden kendi yaşadığın şehirde kalmıyorsun da Nevşehir'de kalıyorsun. Demek ki elin uşağı öğrenmiş ki bu adamların nasıl ortalık karıştırdığını onlar ile seçim zamanlarında çalışmıyorlar. Eee bizim çok değerli Nevşehirli hemşerilerimiz ne yapıyor. Kendi şehirlisinin çalışmadığı adamları burada maşallah padişah yapıyor.
Ey sevgili Belediye Başkan Aday adayları sizlerde Nevşehirli gazetecilere sahip çıkmazsanız Nevşehirli gazeteciler de sizlere sahip çıkmaz. Bakalım belediye başkan adayları önümüzde ki süreçte göçmenleri mi tercih edecek yoksa Nevşehir''de doğmuş, büyümüş ve Nevşehir'in menfaati için çalışan gazetecileri mi bekleyip hep birlikte göreceğiz.
 
NOT; Bu seçimde araya fitne fesat sokan göçmen gazetecilere dikkat..
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.