Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gör Bir Dernek Başkanı Mutlu, ‘’Şiddetin Dini, İmanı ve Irkı Olmaz’’

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2014 - 20:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gör Bir Dernek Başkanı Mutlu, ‘’Şiddetin Dini, İmanı ve Irkı Olmaz’’

NEVŞEHİR(MHA) Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu, ülkemizde birkaç gündür yaşanan olayların tüm toplum kesimlerince sağduyu içerisinde karşılanması gerektiğine dikkat çekti.   Türkiye Cumhuriyeti devletinin bu olayların üstesinden gelecek güçte olduğunu belirten Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Mutlu, yaşanan olaylar karşısında Türk toplumunun her zaman olduğu gibi herhangi bir siyasi görüşe bakmaksızın tek yumruk olmaya devam etmesi gerektiğine işaret etti.   Polis tokat atanın elinin, askere taş atanın kolunun kırılması gerektiğine değinen Mutlu, “Sınır komşularımızla ilgili hadiseler Türkiye’yi de ilgilendiriyor. Bunun yanında ülkemizde 6 ilde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Şiddet ve anarşinin dini, imanı ve ırkı olmaz. Toplumun her kesimine zarar verir bu eylemler. Akıllı ve sağduyulu olmamız gerek. Siyasi görüşümüz ne olursa olsun tek yumruk olmalıyız. Şu an da birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerek. Bunlar ülkemize hiçbir fayda getirmez. Bu olayları yapanların yanına kar kalmamalı. Devletimiz bu alçakların başını ezmeli. Bu şerefsizlerin başlarını ezmezsen sıkıntı yaratır. Tatlı dil, güler yüzden bu insanlar anlamıyor.  Birileri çıkıyor Polise tokat atıyor. Onun elini kıracaksın. Birileri çıkıyor askere taş atıyor. Onun kolunu kıracaksın” ifadelerinde bulundu.
NEVŞEHİR(MHA) Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu, ülkemizde birkaç gündür yaşanan olayların tüm toplum kesimlerince sağduyu içerisinde karşılanması gerektiğine dikkat çekti.
 
Türkiye Cumhuriyeti devletinin bu olayların üstesinden gelecek güçte olduğunu belirten Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Mutlu, yaşanan olaylar karşısında Türk toplumunun her zaman olduğu gibi herhangi bir siyasi görüşe bakmaksızın tek yumruk olmaya devam etmesi gerektiğine işaret etti.
 
Polis tokat atanın elinin, askere taş atanın kolunun kırılması gerektiğine değinen Mutlu, “Sınır komşularımızla ilgili hadiseler Türkiye’yi de ilgilendiriyor. Bunun yanında ülkemizde 6 ilde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Şiddet ve anarşinin dini, imanı ve ırkı olmaz. Toplumun her kesimine zarar verir bu eylemler. Akıllı ve sağduyulu olmamız gerek. Siyasi görüşümüz ne olursa olsun tek yumruk olmalıyız. Şu an da birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerek. Bunlar ülkemize hiçbir fayda getirmez. Bu olayları yapanların yanına kar kalmamalı. Devletimiz bu alçakların başını ezmeli. Bu şerefsizlerin başlarını ezmezsen sıkıntı yaratır. Tatlı dil, güler yüzden bu insanlar anlamıyor.  Birileri çıkıyor Polise tokat atıyor. Onun elini kıracaksın. Birileri çıkıyor askere taş atıyor. Onun kolunu kıracaksın” ifadelerinde bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.