Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

GÖR-BİR’den Kozaklı FTRM’ne Ziyaret

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.09.2014 - 19:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

GÖR-BİR’den Kozaklı FTRM’ne Ziyaret

NEVŞEHİR(MHA) Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Yönetimi Kozaklı ilçesinde bulunan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.   Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde faaliyet gösteren ve son yıllarda Ülkemizin bu alanda en önemli tedavi merkezlerinden biri haline gelen Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekim Vekili Vural Özçelik ve hastane yetkililerinden bilgi alan Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu ve Yönetim Kurulu üyeleri hastanede verilen sağlık hizmetlerini yerinde inceleme fırsatı da elde etti.   Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran, fizik tedavi konusunda ülkemizin en önemli merkezleri arasına giren Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinin ülkemiz insanlarına şifa dağıtmaya devam ettiğini hissetmenin büyük bir mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.   Hastane Başhekim Vekili Vural Özçelik, ziyaretlerinden dolayı Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı ve Yönetimine teşekkür etti.
NEVŞEHİR(MHA) Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Yönetimi Kozaklı ilçesinde bulunan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.
 
Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde faaliyet gösteren ve son yıllarda Ülkemizin bu alanda en önemli tedavi merkezlerinden biri haline gelen Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekim Vekili Vural Özçelik ve hastane yetkililerinden bilgi alan Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu ve Yönetim Kurulu üyeleri hastanede verilen sağlık hizmetlerini yerinde inceleme fırsatı da elde etti.
 
Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran, fizik tedavi konusunda ülkemizin en önemli merkezleri arasına giren Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinin ülkemiz insanlarına şifa dağıtmaya devam ettiğini hissetmenin büyük bir mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.
 
Hastane Başhekim Vekili Vural Özçelik, ziyaretlerinden dolayı Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı ve Yönetimine teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.