Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

GÖR-BİR’ Ek Oda

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2013 - 10:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

GÖR-BİR’ Ek Oda

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğinin Nejdet Ersan Parkı içerisinde yer alan hizmet binasında düzenlenen kurslar nedeniyle binanın ihtiyaca cevap veremez hale gelmesiyle birlikte binaya ek bir oda daha yapılıyor. Geçtiğimiz günlerde derneği ziyaret eden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e konuyu ilettiklerini ve Başkan Ünver’in yine kendilerine destek olmayı sürdürerek söz verdiği gibi ek odanın çalışma talimatını verdiğini kaydeden Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu, “Nevşehir Belediye Başkanımız sağ olsun hep derneğimize destek olmayı sürdürüyor. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Çok kısa bir zaman içerisinde derneğimiz hizmet binası ek bir oda daha kazanacak. Böylece derneğimizde düzenlenen kurslar için daha geniş bir mekan daha kazanmış olacağız” diye konuştu. 
Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğinin Nejdet Ersan Parkı içerisinde yer alan hizmet binasında düzenlenen kurslar nedeniyle binanın ihtiyaca cevap veremez hale gelmesiyle birlikte binaya ek bir oda daha yapılıyor.
Geçtiğimiz günlerde derneği ziyaret eden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e konuyu ilettiklerini ve Başkan Ünver’in yine kendilerine destek olmayı sürdürerek söz verdiği gibi ek odanın çalışma talimatını verdiğini kaydeden Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu, “Nevşehir Belediye Başkanımız sağ olsun hep derneğimize destek olmayı sürdürüyor. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Çok kısa bir zaman içerisinde derneğimiz hizmet binası ek bir oda daha kazanacak. Böylece derneğimizde düzenlenen kurslar için daha geniş bir mekan daha kazanmış olacağız” diye konuştu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.