MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

GÖR-Bir Yardımları 500 Aileye Ulaştı

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.07.2014 - 19:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

GÖR-Bir Yardımları 500 Aileye Ulaştı

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğinin 2014 Ramazan ayı yardımları sürüyor.   Derneğin Nejdet Ersan Parkı içerisindeki hizmet binasından yapılan yardımların sürdüğünü ve şu ana kadar 500 aileye yardım ulaştırıldığını söyleyen Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran, ramazan ayı sonuna kadar yardım faaliyetlerinin süreceğini belirtti.   Öncelikle dernek üyelerine olmak üzere, İlimizde ihtiyaç sahibi ailelere de yardım yaptıklarını ifade eden Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran, “Şu ana kadar Kadirşinas iş adamlarımızın ve esnaflarımızın bizlere ulaştırdıkları yardımları derneğimiz aracılığıyla üyelerimize ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmayı sürdürüyoruz. Ramazan ayı başından itibaren şu ana kadar 500 aileye ulaştık. Bu ailelerimize gıda, un, ekmek fişi, ayakkabı ve giyim eşyası yardımlarında bulunduk. Hayırsever iş adamlarımızın katkılarıyla bu yardımlarımızı ramazan ayı sonuna kadar sürdüreceğiz. Bu yardımların derneğimize aktarılarak bizlerin vasıtasıyla ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmasını sağlayan tüm hayırsever iş adamlarımıza ve esnaflarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğinin 2014 Ramazan ayı yardımları sürüyor.
 
Derneğin Nejdet Ersan Parkı içerisindeki hizmet binasından yapılan yardımların sürdüğünü ve şu ana kadar 500 aileye yardım ulaştırıldığını söyleyen Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran, ramazan ayı sonuna kadar yardım faaliyetlerinin süreceğini belirtti.
 
Öncelikle dernek üyelerine olmak üzere, İlimizde ihtiyaç sahibi ailelere de yardım yaptıklarını ifade eden Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran, “Şu ana kadar Kadirşinas iş adamlarımızın ve esnaflarımızın bizlere ulaştırdıkları yardımları derneğimiz aracılığıyla üyelerimize ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmayı sürdürüyoruz. Ramazan ayı başından itibaren şu ana kadar 500 aileye ulaştık. Bu ailelerimize gıda, un, ekmek fişi, ayakkabı ve giyim eşyası yardımlarında bulunduk. Hayırsever iş adamlarımızın katkılarıyla bu yardımlarımızı ramazan ayı sonuna kadar sürdüreceğiz. Bu yardımların derneğimize aktarılarak bizlerin vasıtasıyla ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmasını sağlayan tüm hayırsever iş adamlarımıza ve esnaflarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.