Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Göre Belediyesi Kasabaya Cenaze Nakil Aracı Kazandırdı

BELEDİYELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2015 - 18:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Göre Belediyesi Kasabaya Cenaze Nakil Aracı Kazandırdı

Göre Belediyesi tarafından kasabaya yapılan hizmetlerin bir yenisi daha eklendi. Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu tarafından yapılan çalışmalar ile kasabaya yeni cenaze hizmet aracı kazandırıldı. Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu yaptığı açıklamada kasabaya olan hizmetlerinin aralıksız bir şekilde devam ettiğini kaydetti. Topçu, ‘’ Kasabamız için gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kasabamızın önemli bir eksiği olan cenaze nakil aracımızı şükürler olsun ki kasabamıza kazandırmış bulunuyoruz. Kasabamıza kazandırmış olduğumuz cenaze nakil aracımız kasabamıza hayırlı olsun’’ diye konuştu.     Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
Göre Belediyesi tarafından kasabaya yapılan hizmetlerin bir yenisi daha eklendi. Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu tarafından yapılan çalışmalar ile kasabaya yeni cenaze hizmet aracı kazandırıldı. Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu yaptığı açıklamada kasabaya olan hizmetlerinin aralıksız bir şekilde devam ettiğini kaydetti. Topçu, ‘’ Kasabamız için gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kasabamızın önemli bir eksiği olan cenaze nakil aracımızı şükürler olsun ki kasabamıza kazandırmış bulunuyoruz. Kasabamıza kazandırmış olduğumuz cenaze nakil aracımız kasabamıza hayırlı olsun’’ diye konuştu.
 
 
Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.