MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Göreme’de İngilizce Kursu Açıldı

TURİZM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.01.2016 - 15:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Göreme’de İngilizce Kursu Açıldı

Nevşehir'in en önemli turizm merkezlerinden Göreme'de belediye tarafından belde halkına ve esnafa yönelik İngilizce kursu düzenlendi. Göreme Belediyesi tarafından düzenlenen kurs, turistik tesislerin yoğun olduğu Göreme'de çalışanlara ve vatandaşlara katkı sağlamak amacıyla hafta içi günlerde gerçekleştirilecek ve bir ay boyunca yaklaşık 60 saat sürecek. Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil yaptığı açıklamada, beldede İngilizce’nin ana dil gibi kullanıldığı ve konuşulmayan yer kalmadığının altını çizerek, bu yönde gelen istekler doğrultusunda kursu düzenlediklerini söyledi. Cingil, "Sektörde çalışan, öğrenmek isteyen herkese yönelik başlattığımız bu çalışmaya olan ilgi bizleri sevindirdi. Kursun düzenleneceğini duyurduğumuz ilk günlerden beri, yoğun talep oldu. Bu talepler doğrultusunda şuan ikinci kursu da açtık. Biri temel seviye, diğeri ise pratik konuşma üzerine açıldı. Bu güzel ve şirin beldemizde yaşayan herkesin daha iyi şartlarda yaşam sürmesi için bizde yerel yöneticiler olarak üzerimize düşeni yapıyoruz" dedi. İngilizce kursuna Göreme’de görev yapan din görevlileri de katılıyor.

Nevşehir'in en önemli turizm merkezlerinden Göreme'de belediye tarafından belde halkına ve esnafa yönelik İngilizce kursu düzenlendi.
Göreme Belediyesi tarafından düzenlenen kurs, turistik tesislerin yoğun olduğu Göreme'de çalışanlara ve vatandaşlara katkı sağlamak amacıyla hafta içi günlerde gerçekleştirilecek ve bir ay boyunca yaklaşık 60 saat sürecek.
Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil yaptığı açıklamada, beldede İngilizce’nin ana dil gibi kullanıldığı ve konuşulmayan yer kalmadığının altını çizerek, bu yönde gelen istekler doğrultusunda kursu düzenlediklerini söyledi.
Cingil, "Sektörde çalışan, öğrenmek isteyen herkese yönelik başlattığımız bu çalışmaya olan ilgi bizleri sevindirdi. Kursun düzenleneceğini duyurduğumuz ilk günlerden beri, yoğun talep oldu. Bu talepler doğrultusunda şuan ikinci kursu da açtık. Biri temel seviye, diğeri ise pratik konuşma üzerine açıldı. Bu güzel ve şirin beldemizde yaşayan herkesin daha iyi şartlarda yaşam sürmesi için bizde yerel yöneticiler olarak üzerimize düşeni yapıyoruz" dedi.
İngilizce kursuna Göreme’de görev yapan din görevlileri de katılıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.