MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülümseyin Çekiyorum!...

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2016 - 22:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülümseyin Çekiyorum!...

  Nevşehir Vali Yardımcısı Vural Demirtaş, Nevşehir’de anılarıyla emekli olacak. Fotoğraf 31 Ocak’ta Ortahisar’da düzenlenen yeni yıla merhaba aynı zamanda Ortahisar Kasabasının 100. Yılından bir kare.  Nevşehir’de gitmiş olduğu etkinliklerde fotoğraf makinesini yanından ayırmayan Vali Yardımcısı Vural Demirtaş, Ortahisar’ın 100. Yılı anısına hazırlanan pastayı, Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı, Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç ve otel sahibi ile kesiyor. Bu anı ölümsüzleştirmek isteyen Vali Yardımcısı Vural Demirtaş yanında getirmiş olduğu fotoğraf makinesini aynı kendisi gibi Vali Yardımcısı olan meslektaşı Nurettin Ateş’e veriyor. Ve bugünün anısına fotoğrafı Ateş’in çekmesini istiyor. İşte o anlar Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com objektiflerine bu şekilde yansıyor.
 

Nevşehir Vali Yardımcısı Vural Demirtaş, Nevşehir’de anılarıyla emekli olacak.

Fotoğraf 31 Ocak’ta Ortahisar’da düzenlenen yeni yıla merhaba aynı zamanda Ortahisar Kasabasının 100. Yılından bir kare.  Nevşehir’de gitmiş olduğu etkinliklerde fotoğraf makinesini yanından ayırmayan Vali Yardımcısı Vural Demirtaş, Ortahisar’ın 100. Yılı anısına hazırlanan pastayı, Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı, Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç ve otel sahibi ile kesiyor. Bu anı ölümsüzleştirmek isteyen Vali Yardımcısı Vural Demirtaş yanında getirmiş olduğu fotoğraf makinesini aynı kendisi gibi Vali Yardımcısı olan meslektaşı Nurettin Ateş’e veriyor. Ve bugünün anısına fotoğrafı Ateş’in çekmesini istiyor. İşte o anlar Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com objektiflerine bu şekilde yansıyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.