Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir Belediyesi’nin Site Ücretini Ödeyecek Kadar da Mı Parası Yok?

BELEDİYELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.07.2015 - 13:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir Belediyesi’nin Site Ücretini Ödeyecek Kadar da Mı Parası Yok?

Gülşehir Belediyesi resmi internet sitesini ziyaret etmek isterseniz boş bir ekran ile karşılaşmanız an meselesi. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde MHP’den Gülşehir Belediye Başkanı seçilen Vahdi Arısoy’un ilçede nasıl hizmetler yaptığını ve belediye çalışmaları hakkında bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlar karşılaştıkları manzara ile adeta şok oluyorlar. Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy göreve gelmesinden sonra adeta basından kaçan bir belediye başkanı tablo çizmesi ve hiçbir şekilde geçen 1 yıllık zaman zarfında belediye olarak nasıl ve ne gibi hizmetler yaptıkları konusunda bir açıklama dahi bulunmamıştı. Gülşehir Belediyesi’nin bugüne kadar yapmış olduğu çalışmaları öğrenmek için ise basın mensuplarının tek çaresi Gülşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesini ziyaret etmek oluyor. Ancak siteyi ziyaret etmek istediğimiz de ise ‘’Aşırı kaynak tüketimi nedeniyle isteğinize yanıt veremiyoruz’’ yazısı karşınıza çıkıyor. Şimdi Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’a soruyoruz? Gülşehir Belediyesi’nin bugüne kadar yaptığı hizmetler neden kamu oyu ile paylaşılmıyor? Gülşehir Belediyesi olarak resmi internet sitenizin ücretini ödeyecek kadar da mı parası bulunmuyor?


Gülşehir Belediyesi resmi internet sitesini ziyaret etmek isterseniz boş bir ekran ile karşılaşmanız an meselesi.
30 Mart 2014 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde MHP’den Gülşehir Belediye Başkanı seçilen Vahdi Arısoy’un ilçede nasıl hizmetler yaptığını ve belediye çalışmaları hakkında bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlar karşılaştıkları manzara ile adeta şok oluyorlar. Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy göreve gelmesinden sonra adeta basından kaçan bir belediye başkanı tablo çizmesi ve hiçbir şekilde geçen 1 yıllık zaman zarfında belediye olarak nasıl ve ne gibi hizmetler yaptıkları konusunda bir açıklama dahi bulunmamıştı.

Gülşehir Belediyesi’nin bugüne kadar yapmış olduğu çalışmaları öğrenmek için ise basın mensuplarının tek çaresi Gülşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesini ziyaret etmek oluyor. Ancak siteyi ziyaret etmek istediğimiz de ise ‘’Aşırı kaynak tüketimi nedeniyle isteğinize yanıt veremiyoruz’’ yazısı karşınıza çıkıyor.

Şimdi Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’a soruyoruz?
Gülşehir Belediyesi’nin bugüne kadar yaptığı hizmetler neden kamu oyu ile paylaşılmıyor?

Gülşehir Belediyesi olarak resmi internet sitenizin ücretini ödeyecek kadar da mı parası bulunmuyor?


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.