Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir Kaymakamı Ertekin Muhtarları İftarda Buluşturdu

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.07.2014 - 19:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir Kaymakamı Ertekin Muhtarları İftarda Buluşturdu

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde İlçe Kaymakamı Murat Ertekin, mahalle ve köy muhtarlarını iftar yemeğinde buluşturdu.   İlçe Kaymakamı Murat Ertekin, İlçe mahalle ve köylerinde görev yapan muhtarları iftar yemeğinde buluşturdu. İlçeye bağlı 31köy ve 10 mahalle muhtarı Kaymakam Ertekin tarafından verilen iftar yemeğinde bir araya geldiler. İftar yemeğinin ardından mahalle ve köylerinin sorunlarını bizzat ilçe kaymakamına iletme şansı da bulan Mahalle ve Köy Muhtarları iftar davetinden dolayı Ertekin’e teşekkür etti.
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde İlçe Kaymakamı Murat Ertekin, mahalle ve köy muhtarlarını iftar yemeğinde buluşturdu.
 
İlçe Kaymakamı Murat Ertekin, İlçe mahalle ve köylerinde görev yapan muhtarları iftar yemeğinde buluşturdu.
İlçeye bağlı 31köy ve 10 mahalle muhtarı Kaymakam Ertekin tarafından verilen iftar yemeğinde bir araya geldiler. İftar yemeğinin ardından mahalle ve köylerinin sorunlarını bizzat ilçe kaymakamına iletme şansı da bulan Mahalle ve Köy Muhtarları iftar davetinden dolayı Ertekin’e teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.