MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir’de Kapalı Pazar Projesi Ne Oldu?

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.06.2014 - 18:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir’de Kapalı Pazar Projesi Ne Oldu?

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediyesi tarafından hazırlanarak Ahiler Kalkınma Ajansına sunulan Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesis Alanı Projesi onaylandı.   2012 Yılı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında Gülşehir Belediyesi tarafından sunulan Kapalı Pazaryeri Projesi, 2012 yılı Mali Destek Programları değerlendirme süreci sonrası, Yönetim Kurulu Toplantısında, “Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği”ne göre tamamlanarak, desteklenmeye hak kazanan projeler arasına girdi.   Toplamda 312 proje başvurusunun değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda, Sektörel Rekabet Edebilirlik Mali Destek Programı kapsamında 55 proje ve Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında 18 proje olmak üzere toplam 73 proje mali destek almaya hak kazandı.   Kalkınma Ajansından kullanılmaya hak kazanılan 502 bin TL’lik mali destek ile birlikte modern ve çok amaçlı bir pazaryeri ve sosyal alan oluşturulacak olan Gülşehir ilçesinde henüz bu projenin akıbetinden ses seda yok.
NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediyesi tarafından hazırlanarak Ahiler Kalkınma Ajansına sunulan Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesis Alanı Projesi onaylandı.
 
2012 Yılı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında Gülşehir Belediyesi tarafından sunulan Kapalı Pazaryeri Projesi, 2012 yılı Mali Destek Programları değerlendirme süreci sonrası, Yönetim Kurulu Toplantısında, “Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği”ne göre tamamlanarak, desteklenmeye hak kazanan projeler arasına girdi.
 
Toplamda 312 proje başvurusunun değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda, Sektörel Rekabet Edebilirlik Mali Destek Programı kapsamında 55 proje ve Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında 18 proje olmak üzere toplam 73 proje mali destek almaya hak kazandı.
 
Kalkınma Ajansından kullanılmaya hak kazanılan 502 bin TL’lik mali destek ile birlikte modern ve çok amaçlı bir pazaryeri ve sosyal alan oluşturulacak olan Gülşehir ilçesinde henüz bu projenin akıbetinden ses seda yok.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.