Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir’de Sürpriz Aday!

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2013 - 13:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir’de Sürpriz Aday!

2014 yılı Mart ayında yapılan olan yerel yönetimler seçimleri öncesinde aday adaylığı kulisleri artmaya başladı. Ak Parti için 31 Ekim tarihinde sona erecek olan başvuru süreci son günlerde daha da hareketlendi. Bazı Belediye Başkanları yeniden aday olurken bazı belediye başkanlarının ise aday olmayacağı konuşuluyor.   Nevşehir’in en önemli ve merak edilen ilçelerinden Gülşehir’de de süreç iyice hızlandı. Bir çok aday adayı başvurusunu Ak Parti Gülşehir İlçe Başkanlığına iletirken, Ak Parti’den sürpriz bir aday çıktı.    Gülşehir’in tanınan isimlerinden Avukat Fatih Çiftci’nin de Ak Parti’den Gülşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuru yapacağı öğrenildi. Çiftci’nin aday adaylık başvurusunu birkaç gün içerisinde yapması bekleniyor.    Gülşehir’in çehresini değiştirecek projeler ve özel fikirlerini de başvuru sonrası aday gösterilmesi durumunda açıklayacağı öğrenilen Fatih Çiftci’nin siyasi geçmişi de bulunuyor. Yıllarca Gülşehir’de siyasetin içerisinde etkin bir şekilde yer alan Çiftci, 2009 yılında Demokrat Parti Nevşehir İl Başkanlığı görevini de üstlendi. Çiftci, Demokrat Parti İl Başkanı iken o dönemde girdiği seçimlerde Nevşehir genelinde 4 Belediye kazanmıştı.    Adaylık için Ankara’da da görüşmeler yaptığı ifade edilen Çiftci’nin “Süleyman Soylu’nun Demokrat Parti Genel Başkanı olduğu dönemde İl Başkanlığı yapması ve yakın ilişkileri de olduğunun bilindiği de düşünüldüğünde” adaylık konusunda avantajlı olacağı öne sürülüyor.    Gülşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuru yapacak olan Çiftci’nin başvuru yaptığı gün bir açıklama yapması bekleniyor. 

2014 yılı Mart ayında yapılan olan yerel yönetimler seçimleri öncesinde aday adaylığı kulisleri artmaya başladı. Ak Parti için 31 Ekim tarihinde sona erecek olan başvuru süreci son günlerde daha da hareketlendi. Bazı Belediye Başkanları yeniden aday olurken bazı belediye başkanlarının ise aday olmayacağı konuşuluyor.

 

Nevşehir’in en önemli ve merak edilen ilçelerinden Gülşehir’de de süreç iyice hızlandı. Bir çok aday adayı başvurusunu Ak Parti Gülşehir İlçe Başkanlığına iletirken, Ak Parti’den sürpriz bir aday çıktı. 

 

Gülşehir’in tanınan isimlerinden Avukat Fatih Çiftci’nin de Ak Parti’den Gülşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuru yapacağı öğrenildi. Çiftci’nin aday adaylık başvurusunu birkaç gün içerisinde yapması bekleniyor. 

 

Gülşehir’in çehresini değiştirecek projeler ve özel fikirlerini de başvuru sonrası aday gösterilmesi durumunda açıklayacağı öğrenilen Fatih Çiftci’nin siyasi geçmişi de bulunuyor. Yıllarca Gülşehir’de siyasetin içerisinde etkin bir şekilde yer alan Çiftci, 2009 yılında Demokrat Parti Nevşehir İl Başkanlığı görevini de üstlendi. Çiftci, Demokrat Parti İl Başkanı iken o dönemde girdiği seçimlerde Nevşehir genelinde 4 Belediye kazanmıştı. 

 

Adaylık için Ankara’da da görüşmeler yaptığı ifade edilen Çiftci’nin “Süleyman Soylu’nun Demokrat Parti Genel Başkanı olduğu dönemde İl Başkanlığı yapması ve yakın ilişkileri de olduğunun bilindiği de düşünüldüğünde” adaylık konusunda avantajlı olacağı öne sürülüyor. 

 

Gülşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuru yapacak olan Çiftci’nin başvuru yaptığı gün bir açıklama yapması bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.