Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir ve Ürgüp İlçelerinde Kafaları Karıştıran Anket

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.12.2013 - 19:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir ve Ürgüp İlçelerinde Kafaları Karıştıran Anket

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimleri öncesinde AK Parti Genel Merkezi tarafından Gülşehir ve Ürgüp ilçelerinde ikinci kez anket yapıldı.  Gülşehir ilçesinde yapılan anketlerde 10 adaydan sadece 5 aday adayının anket sorusuna katılması ise dikkatlerden kaçmadı. www.lalehaber.com AK Parti Genel Merkezi tarafından Gülşehir ilçesinde yapılan anketlerden anket firması tarafından mevcut belediye Başkanı Mustafa Dursun, Tuzköy Belediye Başkanı Ümit Balak, Hakan Yaman, Rasim Koç ve Fatih Çiftçi isimlerinden hangisini belediye başkan adayı olarak görmek istersiniz sorusu yöneltildi. Diğer aday adaylarının neden ve niçin sorulmadığı ise akıllarda soru işareti bıraktı. Ürgüp İlçesinde de bugün AK Parti Genel Merkezi tarafından ikinci kez anket yapıldı. Ürgüp ilçesinde yapılan anket de ise mevcut belediye başkanından memnun musunuz sorusunun yan sıra Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde kimin AK Parti Belediye Başkan Adayı olmasını istersiniz sorusu soruldu. www.lalehaber.com Ürgüp ilçesinde ise Mehmet Aktürk, Ömer Nair, Levent Ak, Hasan Albayrak, Adnan Aydın isimlerinden hangisini 30 Mart 2014 tarihinde Belediye Başkan adayı olarak görmek istediklerini sordular. AK Parti Genel Merkezi tarafından Gülşehir ve Ürgüp ilçelerinde anketlerin yarın da devam edeceği öğrenildi. 
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimleri öncesinde AK Parti Genel Merkezi tarafından Gülşehir ve Ürgüp ilçelerinde ikinci kez anket yapıldı.  Gülşehir ilçesinde yapılan anketlerde 10 adaydan sadece 5 aday adayının anket sorusuna katılması ise dikkatlerden kaçmadı. www.lalehaber.com AK Parti Genel Merkezi tarafından Gülşehir ilçesinde yapılan anketlerden anket firması tarafından mevcut belediye Başkanı Mustafa Dursun, Tuzköy Belediye Başkanı Ümit Balak, Hakan Yaman, Rasim Koç ve Fatih Çiftçi isimlerinden hangisini belediye başkan adayı olarak görmek istersiniz sorusu yöneltildi. Diğer aday adaylarının neden ve niçin sorulmadığı ise akıllarda soru işareti bıraktı.

Ürgüp İlçesinde de bugün AK Parti Genel Merkezi tarafından ikinci kez anket yapıldı. Ürgüp ilçesinde yapılan anket de ise mevcut belediye başkanından memnun musunuz sorusunun yan sıra Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde kimin AK Parti Belediye Başkan Adayı olmasını istersiniz sorusu soruldu. www.lalehaber.com Ürgüp ilçesinde ise Mehmet Aktürk, Ömer Nair, Levent Ak, Hasan Albayrak, Adnan Aydın isimlerinden hangisini 30 Mart 2014 tarihinde Belediye Başkan adayı olarak görmek istediklerini sordular.
AK Parti Genel Merkezi tarafından Gülşehir ve Ürgüp ilçelerinde anketlerin yarın da devam edeceği öğrenildi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.