Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gazeteci Karacı'nın mutlu günü

NEVŞEHİR 24.06.2019 - 12:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gazeteci Karacı'nın mutlu günü

Gazeteci, TFF İl Temsilcisi M. Tolga Karaca’nın oğlu hafta sonunda Ankara’nın Çubuk ilçesinde düzenlenen düğün merasimi ile evlendi.
  NEVŞEHİR(MHA) Gazeteci, TFF İl Temsilcisi M. Tolga Karaca’nın oğlu hafta sonunda Ankara’nın Çubuk ilçesinde düzenlenen düğün merasimi ile evlendi.  Hayatını Emine Koç ile birleştiren Sergen Karaca’nın düğün merasimine Nevşehir’den de protokol mensupları gönderdikleri çiçeklerle destek oldular. Kültür ve Turizm İl Müdürü Cengiz Ekici, ASKF Başkanı Mustafa Avcı, İHA İl Temsilcisi Coşkun Sağlamdin, Anadolu Radyo Televizyon Genel Yayın Yönetmeni Erdal Kesici ve MHA Sahibi ve yazı işleri müdürü Ali Çamur’da bu mutlu gününde M. Tolga Karaca’yı yalnız bırakmadılar.  Haber merkezi olarak Sergen – Emine Karaca çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
Gazeteci, TFF İl Temsilcisi M. Tolga Karaca’nın oğlu hafta sonunda Ankara’nın Çubuk ilçesinde düzenlenen düğün merasimi ile evlendi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gazeteci, TFF İl Temsilcisi M. Tolga Karaca’nın oğlu hafta sonunda Ankara’nın Çubuk ilçesinde düzenlenen düğün merasimi ile evlendi. 


Hayatını Emine Koç ile birleştiren Sergen Karaca’nın düğün merasimine Nevşehir’den de protokol mensupları gönderdikleri çiçeklerle destek oldular. Kültür ve Turizm İl Müdürü Cengiz Ekici, ASKF Başkanı Mustafa Avcı, İHA İl Temsilcisi Coşkun Sağlamdin, Anadolu Radyo Televizyon Genel Yayın Yönetmeni Erdal Kesici ve MHA Sahibi ve yazı işleri müdürü Ali Çamur’da bu mutlu gününde M. Tolga Karaca’yı yalnız bırakmadılar. 


Haber merkezi olarak Sergen – Emine Karaca çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.