MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gazeteci Nedim Şener FETÖ'yü anlatacak

NEVŞEHİR 11.09.2019 - 14:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gazeteci Nedim Şener FETÖ'yü anlatacak

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin paydaşı olduğu Bezirhane Buluşmaları, 2019-2020 sezonunun ilk buluşması olan Eylül ayında, Türkiye’nin özellikle son üç yıldır başlıca gündemlerinden biri olan FETÖ dosyasını odağına alıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin paydaşı olduğu Bezirhane Buluşmaları, 2019-2020 sezonunun ilk buluşması olan Eylül ayında, Türkiye’nin özellikle son üç yıldır başlıca gündemlerinden biri olan FETÖ dosyasını odağına alıyor.   Bilim’den sanata, edebiyattan mimariye kadar birçok alan ve disiplinin seçkin temsilcilerini Ulusal ve Yerel ölçek bağlamındaki konu başlıklarında, Kapadokya’da bir araya Bezirhane Buluşmaları; üçüncü yılını yakın bir zamanda idrak ettiğimiz ulusal bir gündem konusu olarak FETÖ dosyasıyla yeni sezona başlıyor.   15 Temmuz 2016’daki askeri darbe girişimiyle;  varlığı, alt ve üst kadroları, yapılanma ve operasyonel kapasiteleri tamamen gün yüzüne çıkan bu örgüt ne zaman doğmuştu? Nasıl gelişmiş ve 15 Temmuz 2016’daki girişimine kadar varlığını nasıl sürdürmüştü? İnsan kaynaklarını geliştirmek ve devlete eleman sızdırmak için ne zamandan beri sınav sorularını çalıyorlardı?.   Bu ve benzeri soruların cevaplarını, bu örgütü ve Türkiye iç siyasetini çalışma alanı olarak belirlemiş; ayrıca bu örgüt yüzünden bir yıl kadar hapiste hak mağduriyeti yaşamış gazeteci Nedim Şener’den dinlenecek.   Kapadokya’nın artık geleneksel bir entelektüel markası olan Bezirhane buluşmaları 16 Eylül 2019 Saat: 18:00’da, Argos in Cappdocia Bezirhane Salonunda yeni sezona merhaba diyor. Etkinlik aynı zamanda Üniversitenin Youtube Kanalında da canlı yayınlanacak.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin paydaşı olduğu Bezirhane Buluşmaları, 2019-2020 sezonunun ilk buluşması olan Eylül ayında, Türkiye’nin özellikle son üç yıldır başlıca gündemlerinden biri olan FETÖ dosyasını odağına alıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin paydaşı olduğu Bezirhane Buluşmaları, 2019-2020 sezonunun ilk buluşması olan Eylül ayında, Türkiye’nin özellikle son üç yıldır başlıca gündemlerinden biri olan FETÖ dosyasını odağına alıyor.

 

Bilim’den sanata, edebiyattan mimariye kadar birçok alan ve disiplinin seçkin temsilcilerini Ulusal ve Yerel ölçek bağlamındaki konu başlıklarında, Kapadokya’da bir araya Bezirhane Buluşmaları; üçüncü yılını yakın bir zamanda idrak ettiğimiz ulusal bir gündem konusu olarak FETÖ dosyasıyla yeni sezona başlıyor.

 

15 Temmuz 2016’daki askeri darbe girişimiyle;  varlığı, alt ve üst kadroları, yapılanma ve operasyonel kapasiteleri tamamen gün yüzüne çıkan bu örgüt ne zaman doğmuştu? Nasıl gelişmiş ve 15 Temmuz 2016’daki girişimine kadar varlığını nasıl sürdürmüştü? İnsan kaynaklarını geliştirmek ve devlete eleman sızdırmak için ne zamandan beri sınav sorularını çalıyorlardı?.

 

Bu ve benzeri soruların cevaplarını, bu örgütü ve Türkiye iç siyasetini çalışma alanı olarak belirlemiş; ayrıca bu örgüt yüzünden bir yıl kadar hapiste hak mağduriyeti yaşamış gazeteci Nedim Şener’den dinlenecek.

 

Kapadokya’nın artık geleneksel bir entelektüel markası olan Bezirhane buluşmaları 16 Eylül 2019 Saat: 18:00’da, Argos in Cappdocia Bezirhane Salonunda yeni sezona merhaba diyor. Etkinlik aynı zamanda Üniversitenin Youtube Kanalında da canlı yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.