Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gazeteci Tolga Karaca İkinci Kez Baba Oldu

MAGAZİN 08.07.2017 - 19:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gazeteci Tolga Karaca İkinci Kez Baba Oldu

Nevşehir’de Gazetecilik ve TFF İl temsilciliği yapan M. Tolga Karaca’nın ikinci çocuğu dünyaya geldi.
Nevşehir’de Gazetecilik ve TFF İl temsilciliği yapan M. Tolga Karaca’nın ikinci çocuğu dünyaya geldi.   Gazeteci Tolga Karaca ve eşi Ceren Karaca´nın bebeği 1 Temmuz´da Versa Hastanesi´nde hayata gözlerini açtı.   Karaca çiftinin 6 yaşında Rüya Nefes Karaca isimli bir kız çocukları ardından yeni doğan ikinci çocuklarına “Abdullah Haktan” adını verdi.   Versa Hastanesi ve Hastane Müdürü Deniz Kantarcı özellikle teşekkür eden gazeteci M. Tolga Karaca “Doğum operasyonunun sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesini sağlayan Op. Dr. Cem Işıktaş ve ameliyathane ekibinin bütün bireylerine, Anestezi uzmanı Mehmet Akdoğan´a, servis hemşireleri Ece Sipahioğlu, Büşra Yıldırıcı, Hande Çakır ve Nihal Kantarcı ile Versa Hastanesi yönetimi ve başhekimlik görevlilerine yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.   Lale Haber imtiyaz sahibi Can Taşkın, Meslektaşım Tolga Karaca ile eşi Ceren Karaca’yı  tebrik ederek, vatana ve millete hayırlı hem analı hem babalı sağlıklı , mutlu ve huzurlu nice  ömürler dilerim” dedi.    
Nevşehir’de Gazetecilik ve TFF İl temsilciliği yapan M. Tolga Karaca’nın ikinci çocuğu dünyaya geldi.

Nevşehir’de Gazetecilik ve TFF İl temsilciliği yapan M. Tolga Karaca’nın ikinci çocuğu dünyaya geldi.

 

Gazeteci Tolga Karaca ve eşi Ceren Karaca´nın bebeği 1 Temmuz´da Versa Hastanesi´nde hayata gözlerini açtı.

 

Karaca çiftinin 6 yaşında Rüya Nefes Karaca isimli bir kız çocukları ardından yeni doğan ikinci çocuklarına “Abdullah Haktan” adını verdi.

 

Versa Hastanesi ve Hastane Müdürü Deniz Kantarcı özellikle teşekkür eden gazeteci M. Tolga Karaca “Doğum operasyonunun sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesini sağlayan Op. Dr. Cem Işıktaş ve ameliyathane ekibinin bütün bireylerine, Anestezi uzmanı Mehmet Akdoğan´a, servis hemşireleri Ece Sipahioğlu, Büşra Yıldırıcı, Hande Çakır ve Nihal Kantarcı ile Versa Hastanesi yönetimi ve başhekimlik görevlilerine yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Lale Haber imtiyaz sahibi Can Taşkın, Meslektaşım Tolga Karaca ile eşi Ceren Karaca’yı  tebrik ederek, vatana ve millete hayırlı hem analı hem babalı sağlıklı , mutlu ve huzurlu nice  ömürler dilerim” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.