Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gazetecilere Çirkin Saldırı

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.11.2013 - 19:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gazetecilere Çirkin Saldırı

Uzer İş Okulunda iki gündür okuldan kaçarak kayıplara karışan M.Ç isimli öğrenciye sahip olamayıp kaçırdıkları öğrencininin hırsını gazetecilerden aldılar. Nevşehir'de göre yapan gazeteciler iş okulundan ikinci kez kaçan öğrencinin arama çalışmalarını takip etmek için gittikleri Uzer İş Okulunda görevlilerin çirkin saldırısına maruz kaldı. Tek amaçları kamu oyuna haber vermek olan gazetecilere saldıran iş okulu görevlileri gazetecilere saldırarak görüntü ve fotoğraf çekmelerine izn vermek istemediler. Bunun üzerine gazetecilerde görevlerini yaptıklarını söylese bile kendilerine içeriden emir verildiğini bu yüzden görüntü almanın yasak olduğunu ileten görevliler kameralara ve fotoğraf makinelerine saldırdı. Saldırdıkları yetmezmiş gibi gazetecileri tehdit eden görevliler buranın dışarısıda var sizi yakalamayalım diye tehditler savurmaya devam ettiler. Bizler lalehaber.com olarak soruyoruz. Sayın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü ailelerin güvenerek size gönderdikleri çocuklara bakamayıp da hırsınızı gazetecilerden alma,gazetecilere saldırma görevini siz mi verdiniz? Takdir siz kamu oyunun... İşte gazetecilere saldırının fotoğrafları;  
Uzer İş Okulunda iki gündür okuldan kaçarak kayıplara karışan M.Ç isimli öğrenciye sahip olamayıp kaçırdıkları öğrencininin hırsını gazetecilerden aldılar.

Nevşehir'de göre yapan gazeteciler iş okulundan ikinci kez kaçan öğrencinin arama çalışmalarını takip etmek için gittikleri Uzer İş Okulunda görevlilerin çirkin saldırısına maruz kaldı. Tek amaçları kamu oyuna haber vermek olan gazetecilere saldıran iş okulu görevlileri gazetecilere saldırarak görüntü ve fotoğraf çekmelerine izn vermek istemediler. Bunun üzerine gazetecilerde görevlerini yaptıklarını söylese bile kendilerine içeriden emir verildiğini bu yüzden görüntü almanın yasak olduğunu ileten görevliler kameralara ve fotoğraf makinelerine saldırdı. Saldırdıkları yetmezmiş gibi gazetecileri tehdit eden görevliler buranın dışarısıda var sizi yakalamayalım diye tehditler savurmaya devam ettiler.
Bizler lalehaber.com olarak soruyoruz. Sayın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü ailelerin güvenerek size gönderdikleri çocuklara bakamayıp da hırsınızı gazetecilerden alma,gazetecilere saldırma görevini siz mi verdiniz?
Takdir siz kamu oyunun...
İşte gazetecilere saldırının fotoğrafları;








 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.