Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gazi Dökülüyor, Ünlüer İzliyor

SPOR 01.10.2016 - 22:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gazi Dökülüyor, Ünlüer İzliyor

Nevşehir’in tek stadyumu olan Gazi Stadı tel tel dökülüyor, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ünlüer seyrediyor.
  Nevşehir’in tek stadyumu olan Gazi Stadı tel tel dökülüyor, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ünlüer seyrediyor.   Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer’e kamuoyundan tepkiler çığ gibi yükselmeye devam ediyor. Nevşehir’in tek stadyumu olan Gazi Stadyumunun adeta tel tel dökülmesine seyirci kalan İl Müdürü Ünlüer  2016-2017 futbol sezonun başlamasıyla birlikte gözler bir kez daha Gaz Stadyumuna çevrildi. Nitekim Gazi stadyumuna hiçbir tadilat yapmayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tüm bunlar yetmezmiş gibi şehrimizin tek takımı olan Nevşehir spora ise antrenman yapması için Gazi stadının kapılarını kapatması dikkatlerden kaçmadı.   TKBL 1.lig mücadele eden Gençlik Spor Bayan basketbol takımını Kocaeli’ye satan İl Müdürü Ünlüer’in şimdilerde hedefi Nevşehir Sporu satmak mı bilinmez ama Ünlüer tribünlere oymayan devam ediyor. Nitekim Ünlüer, AK Parti Milletvekilleri ile bol bol hatıra fotoğrafı çekinir gibi fotoğraflar çekinmesinin yerine Nevşehir’in kanayan yarası Gazi stadyumuna sahip çıkmaya davet ediyoruz.   Ünlüer’e soruyoruz?   Gazi Stadyumunun protokol tribünlerinden bulanan koltuklara oturmaya adam utanır, sen milletvekillerini ve Vali’yi Gazi Stadyumunda nasıl ağırlayacaksın?   Nevşehir Spora bir düşmanlığın mı var?   Nevşehir’de sporseverler futbola önem verdiklerini gördüğün halde siz neden stadımıza sahip çıkmıyorsunuz?   Gazi Stadyumunun tadilatı için gelen parayı siz nereye harcadınız?   Gazi Stadyumunun bakımı için gelen parayı başka yerlere harcamadım derseniz o zaman bu stad neden halen yapılmadı?   Açık tribünlerde bulunan kapalı alanı genişletme sözü verdiniz neden halen yapmadınız?   Gençlik Hizmetleri İl Müdürü olarak siyasilere şirin gözükmek yerine şehrin değerlerine önem neden vermiyorsunuz? Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü Müdürü siz misiniz yoksa orada görevli memurlar mı?   Sözün özü Sayın Ünlüer, siz Nevşehir Spor düşmanı mısınız?  
Nevşehir’in tek stadyumu olan Gazi Stadı tel tel dökülüyor, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ünlüer seyrediyor.

 

Nevşehir’in tek stadyumu olan Gazi Stadı tel tel dökülüyor, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ünlüer seyrediyor.

 

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer’e kamuoyundan tepkiler çığ gibi yükselmeye devam ediyor. Nevşehir’in tek stadyumu olan Gazi Stadyumunun adeta tel tel dökülmesine seyirci kalan İl Müdürü Ünlüer  2016-2017 futbol sezonun başlamasıyla birlikte gözler bir kez daha Gaz Stadyumuna çevrildi. Nitekim Gazi stadyumuna hiçbir tadilat yapmayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tüm bunlar yetmezmiş gibi şehrimizin tek takımı olan Nevşehir spora ise antrenman yapması için Gazi stadının kapılarını kapatması dikkatlerden kaçmadı.

 

TKBL 1.lig mücadele eden Gençlik Spor Bayan basketbol takımını Kocaeli’ye satan İl Müdürü Ünlüer’in şimdilerde hedefi Nevşehir Sporu satmak mı bilinmez ama Ünlüer tribünlere oymayan devam ediyor. Nitekim Ünlüer, AK Parti Milletvekilleri ile bol bol hatıra fotoğrafı çekinir gibi fotoğraflar çekinmesinin yerine Nevşehir’in kanayan yarası Gazi stadyumuna sahip çıkmaya davet ediyoruz.

 

Ünlüer’e soruyoruz?

 

Gazi Stadyumunun protokol tribünlerinden bulanan koltuklara oturmaya adam utanır, sen milletvekillerini ve Vali’yi Gazi Stadyumunda nasıl ağırlayacaksın?

 

Nevşehir Spora bir düşmanlığın mı var?

 

Nevşehir’de sporseverler futbola önem verdiklerini gördüğün halde siz neden stadımıza sahip çıkmıyorsunuz?

 

Gazi Stadyumunun tadilatı için gelen parayı siz nereye harcadınız?

 

Gazi Stadyumunun bakımı için gelen parayı başka yerlere harcamadım derseniz o zaman bu stad neden halen yapılmadı?

 

Açık tribünlerde bulunan kapalı alanı genişletme sözü verdiniz neden halen yapmadınız?

 

Gençlik Hizmetleri İl Müdürü olarak siyasilere şirin gözükmek yerine şehrin değerlerine önem neden vermiyorsunuz?

Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü Müdürü siz misiniz yoksa orada görevli memurlar mı?

 

Sözün özü Sayın Ünlüer, siz Nevşehir Spor düşmanı mısınız?

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.