Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gazi Stadyumunu Kim Kullanacak?

SPOR 04.08.2018 - 12:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gazi Stadyumunu Kim Kullanacak?

Nevşehir Gazi Stadyumunda yeni sezon öncesinde hazırlıklar devam ederken akıllara Gazi Stadyumunu kim kullanacak sorusunu getirdi.
  Nevşehir Gazi Stadyumunun Türkiye Futbol Federasyonu tarafından profesyonel lig usullerine hazır bir hale getirmek için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlü tarafından 2018-2019 futbol sezonu öncesinde hummalı bir çalışma yapılıyor.   Gazi Stadyumunun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı olması nedeniyle yeni sezonda stadı 3.Ligde mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor mu yoksa Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Kapadokya Göremespor’un mu kullanacağı merak ediliyor. Nitekim şehrin tek stadı olması nedeniyle ve 3. Ligde mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor’un stadı kullanmasına kesin gözüyle bakılırken BAL Ligi temsilcisi Kapadokya Göremespor yöneticileri de stadı kullanmak için bizimde hakkımız var demesi kafalarda soru işareti bıraktı. Nitekim Gazi Stadyumunun çim yenileme işlemleri önümüzde ki sezona ertelenmesi nedeniyle çimlerin her hafta maç oynamaya ne kadar müsait olup olmayacağı ise ilerleyen günlerde belli olması bekleniyor.   Halbuki Kapadokya Göremespor Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde bulunan stadyum gibi bir alternatifi olmasına rağmen neden Gazi Stadyumunda oynama konusunda bu kadar ısrarcı davranıyor merak ediliyor.
Nevşehir Gazi Stadyumunda yeni sezon öncesinde hazırlıklar devam ederken akıllara Gazi Stadyumunu kim kullanacak sorusunu getirdi.

 

Nevşehir Gazi Stadyumunun Türkiye Futbol Federasyonu tarafından profesyonel lig usullerine hazır bir hale getirmek için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlü tarafından 2018-2019 futbol sezonu öncesinde hummalı bir çalışma yapılıyor.

 

Gazi Stadyumunun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı olması nedeniyle yeni sezonda stadı 3.Ligde mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor mu yoksa Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Kapadokya Göremespor’un mu kullanacağı merak ediliyor. Nitekim şehrin tek stadı olması nedeniyle ve 3. Ligde mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor’un stadı kullanmasına kesin gözüyle bakılırken BAL Ligi temsilcisi Kapadokya Göremespor yöneticileri de stadı kullanmak için bizimde hakkımız var demesi kafalarda soru işareti bıraktı. Nitekim Gazi Stadyumunun çim yenileme işlemleri önümüzde ki sezona ertelenmesi nedeniyle çimlerin her hafta maç oynamaya ne kadar müsait olup olmayacağı ise ilerleyen günlerde belli olması bekleniyor.

 

Halbuki Kapadokya Göremespor Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde bulunan stadyum gibi bir alternatifi olmasına rağmen neden Gazi Stadyumunda oynama konusunda bu kadar ısrarcı davranıyor merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.