Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gaziler günü şehitler parkında

GÜNCEL 17.09.2020 - 12:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gaziler günü şehitler parkında

19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla Nevşehir'de de bir anma programı gerçekleştirilecek.
  NEVŞEHİR(MHA) 19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla Nevşehir'de de bir anma programı gerçekleştirilecek.     Şehitler Parkında Valilik, Belediye ve Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneğinin çelenklerinin sunumunun ardından saygı atışıyla devam edecek olan programda Kuran-ı Kerim tilavetinde de bulunulacak.     Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi'nin yapacağı konuşmanın ardından program sona erecek. Gün dolayısıyla Nevşehir merkezdeki Kaldırım ve Taşlıbel mezarlıklarındaki şehit kabirleri de ziyaret edilecek.  
19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla Nevşehir'de de bir anma programı gerçekleştirilecek.

 

NEVŞEHİR(MHA) 19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla Nevşehir'de de bir anma programı gerçekleştirilecek.  

 

Şehitler Parkında Valilik, Belediye ve Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneğinin çelenklerinin sunumunun ardından saygı atışıyla devam edecek olan programda Kuran-ı Kerim tilavetinde de bulunulacak.  

 

Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi'nin yapacağı konuşmanın ardından program sona erecek. Gün dolayısıyla Nevşehir merkezdeki Kaldırım ve Taşlıbel mezarlıklarındaki şehit kabirleri de ziyaret edilecek.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.