Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gaznevi Camii Ömer Halisdemir, Halı Saha Futbol Turnuvası Düzenliyor

SPOR 18.07.2018 - 10:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gaznevi Camii Ömer Halisdemir, Halı Saha Futbol Turnuvası Düzenliyor

Nevşehir İl Müftülüğü Gaznevi Camii tarafından 15 Temmuz Şehitleri ve Ömer Halisdemir adına Yaz Kur’an Kursları arasında halı saha futbol turnuvası düzenliyor.
    Altınyıldız Kolejinde ve Kaptan halı sahada  yapılacak olan bu Halı Saha Futbol Turnuvasına şu Camiler katılıyor.    Gaznevi Camii A  Takımı    Gaznevi Camii B  Takımı    Fevzi Avlanmaz Camii (Nevkur )    Zile köyü eski Camii    Ortahisar Merkez Abdioğlu Camii    Gülşehir Hz.Ebu Bekir Camii    Ürgüp Taşkınpaşa Köyü Camii   Turnuva sonunda Şampiyon olacak takıma forma hediye edilecek.Gol Kralı olan sporcuyada sponsorlar tarafından hazırlanan güzel ve süpriz bir hediye verilecek.Ayrıca bu turnuvada mücadele eden Camilerden 5 kişi ,toplamda 35 kişi,Gençlik ve Spor Bakanlığının yaz kampına bir hafta bedava katılacak.Turnuva sonunda yine bütün takımlara bir gezi düzenlenecek ve piknik yapılacak.
Nevşehir İl Müftülüğü Gaznevi Camii tarafından 15 Temmuz Şehitleri ve Ömer Halisdemir adına Yaz Kur’an Kursları arasında halı saha futbol turnuvası düzenliyor.

 

 

Altınyıldız Kolejinde ve Kaptan halı sahada  yapılacak olan bu Halı Saha Futbol Turnuvasına şu Camiler katılıyor.

 

 Gaznevi Camii A  Takımı

 

 Gaznevi Camii B  Takımı

 

 Fevzi Avlanmaz Camii (Nevkur )

 

 Zile köyü eski Camii

 

 Ortahisar Merkez Abdioğlu Camii

 

 Gülşehir Hz.Ebu Bekir Camii

 

 Ürgüp Taşkınpaşa Köyü Camii

 

Turnuva sonunda Şampiyon olacak takıma forma hediye edilecek.Gol Kralı olan sporcuyada sponsorlar tarafından hazırlanan güzel ve süpriz bir hediye verilecek.Ayrıca bu turnuvada mücadele eden Camilerden 5 kişi ,toplamda 35 kişi,Gençlik ve Spor Bakanlığının yaz kampına bir hafta bedava katılacak.Turnuva sonunda yine bütün takımlara bir gezi düzenlenecek ve piknik yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.