Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Geçici Bayan Kuran Kursu Öğreticisi Alınacak

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.08.2014 - 18:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Geçici Bayan Kuran Kursu Öğreticisi Alınacak

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Müftülüğü tarafından bayan kuran kurslarında görevlendirilmek üzere geçici bayan kuran kursu öğreticisi alımı sınavı 16 Eylül 2014 tarihinde yapılacak. İlimiz merkez, kasaba ve köylerinde faaliyet gösteren Kuran Kurslarında 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında ihtiyaç duyulması halinde Kur'an Eğitim ve Öğretimine Yönelik Kurslar ile Öğrenci Yurt ve Pansiyonları Yönergesinin 58. Maddesi gereğince Geçici Bayan Kur’an Kursu öğreticiliği için sınavla görevlendirme yapılacak. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48/A maddesinde yer alan genel ve özel şartları taşıyor olmak, İlahiyat Fakültesi, İlahiyat Ön Lisans ve İmam-Hatip Lisesi mezunu olmak, Kur’an Kursu Öğreticilik Yeterlilik Belgesi Sınavından 70 veya üzeri puan almak ve Bayan olmak şartlarının aranacağı sınava katılmak isteyenlerin Diploma fotokopisi, Kur’an Kursu Yeterlilik Belgesi fotokopisi ve Nüfus Cüzdan fotokopisi dilekçeye eklenerek müracaatta bulanacak. İsteklilerin en geç 15 Eylül 2014 günü mesai bitimine kadar Müftülüğüne başvurmaları ve imtihanın yapılacağı 16 Eylül 2014 Salı günü saat: 09:00’da Merkez Üftade Kur’an Kursunda hazır bulunmaları gerekiyor. 
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Müftülüğü tarafından bayan kuran kurslarında görevlendirilmek üzere geçici bayan kuran kursu öğreticisi alımı sınavı 16 Eylül 2014 tarihinde yapılacak.
İlimiz merkez, kasaba ve köylerinde faaliyet gösteren Kuran Kurslarında 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında ihtiyaç duyulması halinde Kur'an Eğitim ve Öğretimine Yönelik Kurslar ile Öğrenci Yurt ve Pansiyonları Yönergesinin 58. Maddesi gereğince Geçici Bayan Kur’an Kursu öğreticiliği için sınavla görevlendirme yapılacak.
657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48/A maddesinde yer alan genel ve özel şartları taşıyor olmak, İlahiyat Fakültesi, İlahiyat Ön Lisans ve İmam-Hatip Lisesi mezunu olmak, Kur’an Kursu Öğreticilik Yeterlilik Belgesi Sınavından 70 veya üzeri puan almak ve Bayan olmak şartlarının aranacağı sınava katılmak isteyenlerin Diploma fotokopisi, Kur’an Kursu Yeterlilik Belgesi fotokopisi ve Nüfus Cüzdan fotokopisi dilekçeye eklenerek müracaatta bulanacak.
İsteklilerin en geç 15 Eylül 2014 günü mesai bitimine kadar Müftülüğüne başvurmaları ve imtihanın yapılacağı 16 Eylül 2014 Salı günü saat: 09:00’da Merkez Üftade Kur’an Kursunda hazır bulunmaları gerekiyor. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.