Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Geleceğenize Kayıtsı Kalmayın !

ASAYİŞ 12.04.2017 - 13:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Geleceğenize Kayıtsı Kalmayın !

Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Kayıtlı İstihdamın Teşviki II Hibe Programı’na sunulan “Ahiler Kalkınma Ajansı Kayıtlı İstihdamı Teşvik Ediyor” projesi başarılı bulunarak 1 Temmuz 2016 itibariyle uygulanmaya başladı.
Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Kayıtlı İstihdamın Teşviki II Hibe Programı’na sunulan  “Ahiler Kalkınma Ajansı Kayıtlı İstihdamı Teşvik Ediyor” projesi başarılı bulunarak 1 Temmuz 2016 itibariyle uygulanmaya başladı.    Faaliyet planında, kurumsal eğitimler ile kurumların kapasitelerinin arttırılması, iyi uygulama örneklerini yerinde görmek için yurt dışı çalışma ziyaretinin gerçekleştirilmesi, saha analiz çalışması ve kayıtlı istihdamın teşviki stratejik plan çalışmasının yapılması, bilgilendirme toplantıları ve öğrencilere yönelik paneller düzenlenmesi yer alan projenin hedef kitlesini, Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir ve Nevşehir illerinin; Ticaret ve Sanayi Odaları ile bunların 400 üyesi, Esnaf ve Sanatkârları Odaları ile bunların 400 üyesi,Ticaret ve Sanayi Odaları ile Esnaf ve Sanatkârlar Odalarında çalışan 50 personel ile bu illerde öğrenim gören 800 üniversite ve 400 orta öğretim öğrencisi oluşturmaktadır.   Bu hedef kitlede yer alan ortaöğretim ve üniversite öğrencilerine yönelik ilgili 4 ildeki etkinlikler ise, Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Bu kapsamda Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi, Milliyet Gazetesi Ekonomi Yazarı ve NTV Ekonomi Yorumcusu Prof.Dr.Cem Kılıç 4 ildeki üniversite öğrencileri ile buluşacak. 13 Nisan 2017 (YARIN ) tarihinde Kırıkkale Üniversitesi Konferans Salonu’nda başlayacak olan seminerler  25 Nisan’da Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, 27 Nisan’da Nevşehir Hacı Bektaş-ı Veli Üniversitesi’nde devam edecek. İlgili Üniversitelerin konferans salonlarında gerçekleştirilecek ve Kırşehir’de saat 10:00’da, diğer illerde saat 14:00’te başlayacak olan seminerler 28 Nisan 2017 tarihinde Aksaray Üniversitesi’nde sona erecek.    Nisan ayı içerisinde öğrencilere yönelik bir diğer etkinlik ise Tiyatro Sanatçısı Hakan Özgenç’in “Save Tuşu Ne İşe Yarar?” adlı tek kişilik gösterisi olacak. 13 Nisan 2017 tarihinde Kırıkkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde başlayacak olan gösteriler, 20 Nisan’da Aksaray Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, 26 Nisan’da Kırşehir Fatma-Muzaffer Mermer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde devam edecek. 4 ilde de saat 10:00’da başlayacak olan gösteriler 27 Nisan 2017 tarihinde Nevşehir Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde sona erecek.     Hakan Özgenç’in “Save Tuşu Ne İşe Yarar?” adlı tek kişilik gösterisi Tarih:13 Nisan 2017  Saat : 10:00  Yer : Kırıkkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi   Prof.Dr. Cem Kılıç Semineri Tarih: 13 Nisan 2017  Saat : 14:00   Yer: Kırıkkale Üniversitesi Konferans Salonu      
Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Kayıtlı İstihdamın Teşviki II Hibe Programı’na sunulan “Ahiler Kalkınma Ajansı Kayıtlı İstihdamı Teşvik Ediyor” projesi başarılı bulunarak 1 Temmuz 2016 itibariyle uygulanmaya başladı.

Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Kayıtlı İstihdamın Teşviki II Hibe Programı’na sunulan  “Ahiler Kalkınma Ajansı Kayıtlı İstihdamı Teşvik Ediyor” projesi başarılı bulunarak 1 Temmuz 2016 itibariyle uygulanmaya başladı.

 

 Faaliyet planında, kurumsal eğitimler ile kurumların kapasitelerinin arttırılması, iyi uygulama örneklerini yerinde görmek için yurt dışı çalışma ziyaretinin gerçekleştirilmesi, saha analiz çalışması ve kayıtlı istihdamın teşviki stratejik plan çalışmasının yapılması, bilgilendirme toplantıları ve öğrencilere yönelik paneller düzenlenmesi yer alan projenin hedef kitlesini, Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir ve Nevşehir illerinin; Ticaret ve Sanayi Odaları ile bunların 400 üyesi, Esnaf ve Sanatkârları Odaları ile bunların 400 üyesi,Ticaret ve Sanayi Odaları ile Esnaf ve Sanatkârlar Odalarında çalışan 50 personel ile bu illerde öğrenim gören 800 üniversite ve 400 orta öğretim öğrencisi oluşturmaktadır.

 

Bu hedef kitlede yer alan ortaöğretim ve üniversite öğrencilerine yönelik ilgili 4 ildeki etkinlikler ise, Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Bu kapsamda Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi, Milliyet Gazetesi Ekonomi Yazarı ve NTV Ekonomi Yorumcusu Prof.Dr.Cem Kılıç 4 ildeki üniversite öğrencileri ile buluşacak. 13 Nisan 2017 (YARIN ) tarihinde Kırıkkale Üniversitesi Konferans Salonu’nda başlayacak olan seminerler  25 Nisan’da Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, 27 Nisan’da Nevşehir Hacı Bektaş-ı Veli Üniversitesi’nde devam edecek. İlgili Üniversitelerin konferans salonlarında gerçekleştirilecek ve Kırşehir’de saat 10:00’da, diğer illerde saat 14:00’te başlayacak olan seminerler 28 Nisan 2017 tarihinde Aksaray Üniversitesi’nde sona erecek.

  

Nisan ayı içerisinde öğrencilere yönelik bir diğer etkinlik ise Tiyatro Sanatçısı Hakan Özgenç’in “Save Tuşu Ne İşe Yarar?” adlı tek kişilik gösterisi olacak. 13 Nisan 2017 tarihinde Kırıkkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde başlayacak olan gösteriler, 20 Nisan’da Aksaray Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, 26 Nisan’da Kırşehir Fatma-Muzaffer Mermer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde devam edecek. 4 ilde de saat 10:00’da başlayacak olan gösteriler 27 Nisan 2017 tarihinde Nevşehir Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde sona erecek.

 

 

Hakan Özgenç’in “Save Tuşu Ne İşe Yarar?” adlı tek kişilik gösterisi

Tarih:13 Nisan 2017 

Saat : 10:00 

Yer : Kırıkkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

 

Prof.Dr. Cem Kılıç Semineri

Tarih: 13 Nisan 2017 

Saat : 14:00  

Yer: Kırıkkale Üniversitesi Konferans Salonu

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.