Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Geleceğin Liderleri Burada Yetişiyor

EĞİTİM 29.08.2016 - 17:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Geleceğin Liderleri Burada Yetişiyor

2016 ÖSYS sonuçlarına göre dil puan türlerinde Gerçek Nevşehir Birinciliği ve Türkiye 312.nciliği elde eden Kardelen Eğitim Kurumları aynı zamanda 87 öğrencisinin 74’ üne de üniversite kazandırma başarısını gösterdi.
2016 ÖSYS sonuçlarına göre dil puan türlerinde Gerçek Nevşehir Birinciliği ve Türkiye 312.nciliği elde eden Kardelen Eğitim Kurumları aynı zamanda 87 öğrencisinin 74’ üne de üniversite kazandırma başarısını gösterdi.     Eğitim öğretim de Nevşehir’in en başarılı özel okulu olan Kardelen Eğitim Kurumları, geleceğimizin doktorlarını, eczacılarını, mimar ve mühendislerini, hukukçularını, yöneticilerini ve eğitimcilerini yetiştiriyor.     İşte Doğru Sonuç ve Gerçek Başarı Kardelende   Bünyesinde barındırdığı Fen ve Anadolu liselerinden toplamda 87 öğrenci üniversite sınavına girmiş ve bu öğrencilerin 74’ü Türkiye’nin en seçkin üniversitelerinin tıp, hukuk, eczacılık, mimarlık ve mühendislik, reklamcılık, moda tasarımı, sivil havacılık ve öğretmenlik gibi daha birçok gözde bölümleri kazanma başarısı göstermiştir. Aynı zaman da birçok öğrencimizin de LYS’ de çok iyi puan almasına rağmen ideallerinde olan bölümlere yerleşebilme arzusunda olduğu için tercih yapmamıştır. Üniversiteye yerleştirme de %90’lık, üniversite kazandırabilecek puanı aldırma da ise %100 lük bir başarı gösteren Kardelen Eğitim Kurumları sahip olduğu tecrübeli öğretmen ve idare kadrosu ile başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.   Alanında uzman, güçlü öğretmen kadrosu ile Nevşehir’in en iyi kadrosuna sahip olan Kardelen Eğitim Kurumları son yıllardaki TEOG, YGS, LYS sınavlarında Nevşehir birinciliklerinin yanında onlarca Türkiye derecesi de elde ederek hem bireysel başarı hem de kitlesel bir başarı elde etmiştir.   Kardelen Eğitim Kurumları olarak yaptığımız dereceler ve başarılar delilleri ile sunulmuştur. 22 yıldır Nevşehir de özel eğitime yön veren Kardelen Eğitim Kurumları kamuoyuna duyurduğu sonuçları birebir gerçektir. Ancak bazı özel eğitim kurumları maalesef kamuoyunu yanlış ve gerçek dışı sonuçlar ile yanıltmaktadır. Bu malum kurum kendi öğrencisini dil puanlarında Nevşehir 1.si 2.si ve 3.sü olarak kamuoyuna sunmuştur. Bu sonuç kesinlikle gerçek dışıdır. Bu kurumun kamuoyunu aldatmaya yönelik yaptığı açıklamalardan dolayı kurumumuzdan, öğrencimizden ve kamuoyundan özür dilemesini beklenmektedir. Belirttiğimiz puan türlerinde ‘’Gerçek Nevşehir Birincisi’’ kardelenli öğrencimiz Şeyma Sara’dır. Kamuoyuna duyurulur.  
2016 ÖSYS sonuçlarına göre dil puan türlerinde Gerçek Nevşehir Birinciliği ve Türkiye 312.nciliği elde eden Kardelen Eğitim Kurumları aynı zamanda 87 öğrencisinin 74’ üne de üniversite kazandırma başarısını gösterdi.

2016 ÖSYS sonuçlarına göre dil puan türlerinde Gerçek Nevşehir Birinciliği ve Türkiye 312.nciliği elde eden Kardelen Eğitim Kurumları aynı zamanda 87 öğrencisinin 74’ üne de üniversite kazandırma başarısını gösterdi.

 

 

Eğitim öğretim de Nevşehir’in en başarılı özel okulu olan Kardelen Eğitim Kurumları, geleceğimizin doktorlarını, eczacılarını, mimar ve mühendislerini, hukukçularını, yöneticilerini ve eğitimcilerini yetiştiriyor.

 

 

İşte Doğru Sonuç ve Gerçek Başarı Kardelende

 

Bünyesinde barındırdığı Fen ve Anadolu liselerinden toplamda 87 öğrenci üniversite sınavına girmiş ve bu öğrencilerin 74’ü Türkiye’nin en seçkin üniversitelerinin tıp, hukuk, eczacılık, mimarlık ve mühendislik, reklamcılık, moda tasarımı, sivil havacılık ve öğretmenlik gibi daha birçok gözde bölümleri kazanma başarısı göstermiştir. Aynı zaman da birçok öğrencimizin de LYS’ de çok iyi puan almasına rağmen ideallerinde olan bölümlere yerleşebilme arzusunda olduğu için tercih yapmamıştır. Üniversiteye yerleştirme de %90’lık, üniversite kazandırabilecek puanı aldırma da ise %100 lük bir başarı gösteren Kardelen Eğitim Kurumları sahip olduğu tecrübeli öğretmen ve idare kadrosu ile başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.

 

Alanında uzman, güçlü öğretmen kadrosu ile Nevşehir’in en iyi kadrosuna sahip olan Kardelen Eğitim Kurumları son yıllardaki TEOG, YGS, LYS sınavlarında Nevşehir birinciliklerinin yanında onlarca Türkiye derecesi de elde ederek hem bireysel başarı hem de kitlesel bir başarı elde etmiştir.

 

Kardelen Eğitim Kurumları olarak yaptığımız dereceler ve başarılar delilleri ile sunulmuştur. 22 yıldır Nevşehir de özel eğitime yön veren Kardelen Eğitim Kurumları kamuoyuna duyurduğu sonuçları birebir gerçektir. Ancak bazı özel eğitim kurumları maalesef kamuoyunu yanlış ve gerçek dışı sonuçlar ile yanıltmaktadır. Bu malum kurum kendi öğrencisini dil puanlarında Nevşehir 1.si 2.si ve 3.sü olarak kamuoyuna sunmuştur. Bu sonuç kesinlikle gerçek dışıdır. Bu kurumun kamuoyunu aldatmaya yönelik yaptığı açıklamalardan dolayı kurumumuzdan, öğrencimizden ve kamuoyundan özür dilemesini beklenmektedir. Belirttiğimiz puan türlerinde ‘’Gerçek Nevşehir Birincisi’’ kardelenli öğrencimiz Şeyma Sara’dır. Kamuoyuna duyurulur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.