MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Genç Birlik Genel Merkezi Açıkgöz’ü Ziyaret Etti

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.10.2015 - 20:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Genç Birlik Genel Merkezi Açıkgöz’ü Ziyaret Etti

Genç Birlik Genel Başkanı Ahmet Özhaneci ve Yönetim Kurulu AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ü ziyaret etti. Genç Birlik Genel Başkanı Ahmet Özhaneci, Genç Birlik Genel Merkez Yönetim Kurulu, Genç Birlik Nevşehir Şube Başkanı Oğuzhan Alkan, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz’ü ziyaret etti. Genç Birlik Genel Başkanı Özhaneci, Açıkgöz’e seçim çalışmalarında başarılar temennisinde bulunurken, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ise kendilerini ziyaret eden Genç Birlik Genel Başkanı Ahmet Özhaneci’ye ve Yönetim Kuruluna teşekkür etti.   

Genç Birlik Genel Başkanı Ahmet Özhaneci ve Yönetim Kurulu AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ü ziyaret etti.
Genç Birlik Genel Başkanı Ahmet Özhaneci, Genç Birlik Genel Merkez Yönetim Kurulu, Genç Birlik Nevşehir Şube Başkanı Oğuzhan Alkan, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz’ü ziyaret etti. Genç Birlik Genel Başkanı Özhaneci, Açıkgöz’e seçim çalışmalarında başarılar temennisinde bulunurken, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ise kendilerini ziyaret eden Genç Birlik Genel Başkanı Ahmet Özhaneci’ye ve Yönetim Kuruluna teşekkür etti. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.