Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Genç Birlik Vakfı Başkanı Alkan, ‘’Tek Amacımız Gençliğimize Sahip Çıkmak’’

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.09.2014 - 19:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Genç Birlik Vakfı Başkanı Alkan, ‘’Tek Amacımız Gençliğimize Sahip Çıkmak’’

NEVŞEHİR(MHA) Genç Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkan Vekili Oğuzhan Alkan, Vakıf olarak tek amaçlarının Nevşehir Gençliğine sahip çıkmak olduğunu belirtti.   Mayıs ayında Nevşehir’de kurulan ve o günden bu yana Protokol mensuplarının yanında ilimizdeki Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etmeye devam eden Genç Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Oğuzhan Alkan, önümüzdeki günlerde Nevşehir Gençliğinin ufkunu açacak AB Projeleri de hazırlamak amacında olduklarını dile getirdi.   Avrupa Birliği fonlarının bu tür projelere önemli ölçülerde kaynak aktardığını, Nevşehir Genç Birlik Vakfı Şubesi olarak bu kaynaklardan da yararlanarak ilimiz gençliğine yönelik önemli projelere imza atmayı hedeflediklerini kaydeden Alkan, “Günümüzde gençliğimize sahip çıkmanın önemi büyük. Zira kötü alışkanlıklar edinerek başta kendisine, sonra da ailesi ve topluma zararlı olan gençlerin sahip çıkılmaya ihtiyacı var. Hazırlayacağımız projelerle ilmini, kültürünü, tarihini, teknolojiyi takip eden, Vatanına Milletine, Ailesine ve Topluma yararlı olan gençlerin yetiştirilmesine katkı sağlamak istiyoruz. Bu manada önümüzdeki günlerde Avrupa Birliği Hibe Projeleri de hazırlamayı istiyoruz. Biliyorsunuz bu tür projelere AB fonlarından önemli ölçüde kaynaklar aktarılıyor. Bu kaynakları neden ilimiz gençliği için kullanmayalım?. Şube yönetimimizdeki arkadaşlarımızın büyük bir bölümü ilimizde tanınmış isimler. Oldukça iyi bir kadromuz var. Bu kadro ile tek gayemiz ilimiz gençliğine sahip çıkabilmek olacak” açıklamalarında bulundu.
NEVŞEHİR(MHA) Genç Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkan Vekili Oğuzhan Alkan, Vakıf olarak tek amaçlarının Nevşehir Gençliğine sahip çıkmak olduğunu belirtti.
 
Mayıs ayında Nevşehir’de kurulan ve o günden bu yana Protokol mensuplarının yanında ilimizdeki Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etmeye devam eden Genç Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Oğuzhan Alkan, önümüzdeki günlerde Nevşehir Gençliğinin ufkunu açacak AB Projeleri de hazırlamak amacında olduklarını dile getirdi.
 
Avrupa Birliği fonlarının bu tür projelere önemli ölçülerde kaynak aktardığını, Nevşehir Genç Birlik Vakfı Şubesi olarak bu kaynaklardan da yararlanarak ilimiz gençliğine yönelik önemli projelere imza atmayı hedeflediklerini kaydeden Alkan, “Günümüzde gençliğimize sahip çıkmanın önemi büyük. Zira kötü alışkanlıklar edinerek başta kendisine, sonra da ailesi ve topluma zararlı olan gençlerin sahip çıkılmaya ihtiyacı var. Hazırlayacağımız projelerle ilmini, kültürünü, tarihini, teknolojiyi takip eden, Vatanına Milletine, Ailesine ve Topluma yararlı olan gençlerin yetiştirilmesine katkı sağlamak istiyoruz. Bu manada önümüzdeki günlerde Avrupa Birliği Hibe Projeleri de hazırlamayı istiyoruz. Biliyorsunuz bu tür projelere AB fonlarından önemli ölçüde kaynaklar aktarılıyor. Bu kaynakları neden ilimiz gençliği için kullanmayalım?. Şube yönetimimizdeki arkadaşlarımızın büyük bir bölümü ilimizde tanınmış isimler. Oldukça iyi bir kadromuz var. Bu kadro ile tek gayemiz ilimiz gençliğine sahip çıkabilmek olacak” açıklamalarında bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.