Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kamp Eğitimde Son Rötuşlar

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2014 - 20:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kamp Eğitimde Son Rötuşlar

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’e gelen Milli takımlar başta olmak üzere pek çok Sporcu kafilesinin ağırlandığı Sporcu Kamp eğitim merkezindeki tadilat çalışmaları son buldu.   Yılda 10 binin üzerinde Sporcuya konaklama imkânı sağlayan Kapadokya Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde birkaç aydır yapılan tadilat çalışmalarının sonunda ihata duvarının boyanması ile çalışmalar sona erdi.   Yaklaşık 450 bin TL harcandığı belirtilen Sporcu Kamp Eğitim Merkezinin daha modern bir konaklama tesisi haline getirilmesinin ardından önümüzdeki aylarda ilimizde gerçekleştirilecek Sportif organizasyonlara katılacak ekipler için merkez hazır hale getirildi. Öte yandan söz konusu kamp eğitim merkezi ilimize önemli dereceler kazandıran Spor dallarındaki Sporcularımızın da kamp yapabilmelerine imkân sağlamaya devam edecek.
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’e gelen Milli takımlar başta olmak üzere pek çok Sporcu kafilesinin ağırlandığı Sporcu Kamp eğitim merkezindeki tadilat çalışmaları son buldu.
 
Yılda 10 binin üzerinde Sporcuya konaklama imkânı sağlayan Kapadokya Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde birkaç aydır yapılan tadilat çalışmalarının sonunda ihata duvarının boyanması ile çalışmalar sona erdi.
 
Yaklaşık 450 bin TL harcandığı belirtilen Sporcu Kamp Eğitim Merkezinin daha modern bir konaklama tesisi haline getirilmesinin ardından önümüzdeki aylarda ilimizde gerçekleştirilecek Sportif organizasyonlara katılacak ekipler için merkez hazır hale getirildi. Öte yandan söz konusu kamp eğitim merkezi ilimize önemli dereceler kazandıran Spor dallarındaki Sporcularımızın da kamp yapabilmelerine imkân sağlamaya devam edecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.